REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus universiteto profesorius Povilas Gylys pabrėžė, kad balsų skaičiavimo procesas tik įsibėgėja, todėl nurašyti „Drąsos kelio“ galimybes yra gerokai per anksti.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, tas faktas, kad beveik 49 proc. žmonių per apklausą neišdrįso pasakyti už ką balsavo rodo susiklosčiusią situaciją valstybėje. Ir tik dar kartą patvirtina, kad žmonės bijo laisvai kalbėti.

REKLAMA

„Tikimės, kad didžioji dalis nedrįsusių pasisakyti pasirinko partijos „Drąsos kelias“ kandidatus. Bent jau didžioji dalis iš minėtų 49 proc. Kitas svarbus klausimas – kaip pasirodė mūsų vienmandatininkai“, - pasakojo P. Gylys.

Aštuntu numeriu „Drąsos kelio“ partijos sąraše esantis P. Gylys pridūrė, kad per rinkiminę kampaniją didelių klaidų, kurios galimos jaunai partijai, padaryta nebuvo. Sutikta, kad nesklandumų neišvengta, bet jie nebuvo esminiai.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie koalicijos galimybes, P. Gylys siūlė palaukti rinkimų rezultatų: „Tada paaiškės kiekvienos partijos svoris ir bus galima apie tai kalbėti. Asmeniškai apie visą tai esu linkęs kalbėti po rinkimų. Į valdžią eisti su „bet kuo“ neverta, tada jau geriau rinktis stiprią opoziciją. Jei taip nutiks, „Drąsos keliui“ reikės apsispręsti.“

Į tiesmuką klausimą, kiek „Drąsos kelias“ turės vietų Seime, P. Gylys stengėsi atsakyti šmaikščiai: „Neturiu tiesioginio ryšio su aukščiausiuoju. Maža to, lažybų nemėgstu ir niekada jose nedalyvauju. Pasakysiu, kad reikėtų orientuotis į mažiausiai kaip 20 vietų Seime, bet kiek bus – pamatysime.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų