REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Opozicija nugalėjo rinkimuose. Jeigu tendencija išsilaikys, tai valdančiųjų partijų koalicija pralošė rinkimus ir tai yra faktas. Bet kaip viskas atrodys, kai žinosime tikruosius rezultatus ir po antrojo rinkimų turo – reikia palaukti“, – Balsas.lt sekmadienio vakarą sakė Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) pirmininkas A. Čaplikas.

REKLAMA
REKLAMA

LiCs štabas (nuotr. Balsas.lt)LiCs štabas (nuotr. Balsas.lt)

LiCs štabas (nuotr. Balsas.lt)LiCs štabas (nuotr. Balsas.lt)

LiCs (nuotr. Balsas.lt)LiCs (nuotr. Balsas.lt)

„Tikėjomės geresnių rezultatų pirminėse apklausose. Bet tai negalutiniai rezultatai. Kiek mes žinome, bent jau Vilniuje buvo labai didelė žmonių grūstis, kai kurie žmonės balsavo net po 20 val. Taiga, laukiame. Kai bus tikri rezultatai, tada vertinsime“, – neslėpė jis.

REKLAMA

Jis sakė, kad būtų smagiau matyti pirminėse apklausose didesnius skaičius, tačiau tai tik apklausa ir reikia laukti tikrųjų rezultatų.

„Dar nėra  nė vienoje apylinkėje, nė vienoje apygardoje balsai suskaičiuoti. Rinkimai yra rinkimai, nieko nepadarysi“, – sakė A. Čaplikas.

Valdančiąją koaliciją sudarys darbiečiai, socialdemokratai ir tvarkiečiai.

Paklaustas, ar su kuo nors jau kalbėjosi dėl darbo po rinkimų, jis sakė, kad kalbama bus tik po antrojo rinkimų turo, o kol kas „vyksta tik išoriniai viešųjų ryšių triukai“ ir pridūrė, kad jo manymu naująją   valdančiąją koaliciją greičiausiai sudarys Darbo partija, socialdemokratai ir tvarkiečiai.

REKLAMA
REKLAMA

„Ir lauksiu, kaip ir dauguma Lietuvos žmonių, kad sausio 1 dieną minimalus atlyginimas bus 1509 litai, daug tūkstančių darbo vietų. Mes lauksime, tik kad po to nereikėtų Lietuvos žmonėms klausti, kas gi tokius išrinko“, – ironizavo LiCS vadovas A. Čaplikas.

Į klausimą, ar įvyko, jo nuomone referendumas dėl Visagino atominės elektrinės, A.Čaplikas sakė: „Neprognozuoju. Nuomonės yra skirtingos. Palaukime, kol suskaičiuos biuletenius. Žiūrint į skaičius, referendumas lyg ir turėjo įvykti, tačiau apylinkių komisijos turi pateikti skaičius, kaip žmonės balsavo. Manau, kad priešininkų bus daugiau negu šalininkų“, – sakė LiCS lyderis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neatmetanytis, kad  liberalcentristams veikiausiai teks  trauktis į opoziciją, šios partijos nariai rinkimų rezultatų  laukia bare. LiCS atsakingasis sekretorius Raimundas Palaitis, svarstydamas darbo opozicijoje perspektyvą, apgailestavo, kad tokiu atveju gali sustoti energetiniai projektai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų