REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Venesuelos prezidentas Hugas Čavesas (Hugo Chavez) šeštadienį prisaikdino naująjį viceprezidentą ir dar šešis ministrų kabineto narius, skelbia AP.

REKLAMA
REKLAMA

Į viceprezidento postą buvo paskirtas nuo 2006 metų užsienio reikalų ministro pareigas ėjęs 49-erių Nikolas Maduras (Nicolas Maduro) - vienas artimiausių prezidento patarėjų.

REKLAMA

N. Maduras yra buvęs autobuso vairuotojas, kuris iškilo per H. Čaveso Vieningąją socialistų partiją. Jis pakeistų H. Čavesą, jeigu prezidentas dėl ligos ateityje būtų priverstas pasitraukti iš pareigų.

Buvęs viceprezidentas Elijas Chava (Elias Jaua) bus valdančiosios partijos kandidatas į antros didžiausios Venesuelos Mirandos valstijos gubernatorius.

Be kita ko, naujuoju vidaus reikalų ir teisingumo ministru išrinktas generolas Nestoras Reverolas (Nestor Reverol), kuris pakeis Tareką el Aisamį (Tareck El Aissami) - būsimą kandidatą į Aragvos gubernatoriaus postą.

Naujieji informacijos ir komunikacijų, žemės ūkio, aplinkos ministrai taip pat buvo prisaikdinti per ceremoniją, kurią transliavo valstybinė televizija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų