REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad tradicija šaudyti per vestuves vėl Rusijoje tampa madingu šventės akcentu. Sočio policija gavo pranešimą, kad kurorto centre iš vestuvių kortežo aidi šūviai.

REKLAMA
REKLAMA

Liudininkų teigimu, miesto centre važiavo apie dvidešimties prabangių automobilių Rolls-Royce kolona, o kai kurie svečiai pro langus šaudė į orą sveikindami jaunavedžius, rašo newsru.com.

REKLAMA

Pasirodžius informacijai spaudoje apie šį įvykį internete kilo aršios diskusijos, taip pat prisimintos ir svečių iš Dagestano linksmybės Maskvoje, kuomet dėl vestuvininkų šūvių buvo iškviesti net dalinio OMON pareigūnai.

Balsas.lt jau rašė, kad neseniai Maskvoje surengtos vestuvės pasisuko visiškai netikėta linkme. Miesto centre aidėjo šūviai, buvo iškviesti specialiojo dalinio OMON pareigūnai, o patiems vestuvininkams teko matuotis antrankius.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė lifenews.ru, važiuodami kolona įsilinksminę vestuvių dalyviai pro langus šaudė į orą, o kai privažiavo Maskvos centrą ir pateko į spūstį, nusitaikė ir į kitus automobilius – kliuvo tiems, kas pamėgino kortežą aplenkti.

Kaip policininkai nurodė vestuvininkų automobiliams sustoti, šie nepakluso, o dar atšaudė ir tarnybinį pareigūnų automobilį. Tuomet į pagalbą ir buvo pakviesti OMON'ininkai.

Lenta.ru duomenimis, iš viso buvo suimta 15 vestuvių dalyvių, tarp jų – ir pats jaunikis. Tiesa, iš Dagestano kilę jaunuoliai savo kaltę neigė ir tikino nieko blogo nepadarę.

Priešingai – svarstė, kad patys tapo keršto aukomis: esą važiuodami vienas paskui kitą galėjo užkirsti kelią kokio nors generolo automobiliu, o šis ir nusprendė parodyti savo galią bei surengęs skambią policijos operaciją dar ir pakilti karjeros laiptais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų