REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taigi, jūs nusprendėte sušokti striptizą savo draugui. Gali būti, kad jus sustabdys baimė, kad sušoksite ne kaip profesionali striptizo šokėja. Tačiau erotinis šokis namų sąlygomis ir neturėtų atrodyti, kaip naktinio klubo numeris.

REKLAMA
REKLAMA

Naminis striptizas bet kuriam vyrui – ypatingas ekskliuzyvas, asmeninis šou. Be to, jūs geriausiai žinote, kas užveda jūsų mylimąjį.

REKLAMA

Iš pradžių pasirinkite muziką. Geras muzikos pasirinkimas – 30 proc. sėkmės. Iš vienos pusės, daina turi atitikti jūsų temperamentą, skambėti jūsų viduje, uždegdama šokiui. Iš kitos pusės, nereikėtų šokti pagal muziką, kuri erzina klausytoją. Juk jūs norite iššaukti susižavėjimą ir suteikti malonumą! Juk vis tiek turite bendrą dainą. Svarbu, rasti ir aukso viduriuką: kad tai nebūtų nei per lėta, nei per greita muzika. Lėtai muzikai tiktų itin plastiški judesiai, o greitai reiktų išlaikyti greitą tempą – pagalvokite, ar išlaikysite jį viso šokio metu.

REKLAMA
REKLAMA

Seksualūs apatiniai – dažniausiai merginos pasirenka pačius geriausius savo apatinius ir sukneles, kurios joms atrodo seksualiausios. Yra dar geresnis variantas - pasitelkite savo vaizduotę ir išsirinkite sau tam tikrą įvaizdį: moterį-katę, mergaičiukę Lolitą, šelmiška koketė, laukinukė, amazonė, mokytoja ir pan. O tai padaryti labai paprasta – užtenka tik įsigyti keletą erotinių aksesuarų ir pasikuisti savo spintoje. Juk esate nors kartą kalbėję apie tai, kas jaudina jūsų išrinktąjį ir su kokiu personažu jis norėtų pasimylėti – tai bus puiki proga padaryti žmogui siurprizą. Ir nesigėdinkite: jūsų draugas juk supranta, kad jūs viską darote dėl jo, o ne demonstruojate ant pakylos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasirūpinkite iš anksto sąlygomis. Jei jums bus per daug šalta, vargu, ar gražiai atrodys jūsų pašiurpusi oda. Apšvietimas veiksmui gali suteikti erotikos, tačiau gali išryškinti ir visus jūsų trūkumus. Stenkitės naudoti tik prigesintą šviesą: šviesa gali suteikti jūsų figūrai paslaptingumo, jausmingumo. Svarbiausiai, kad šviesos šaltinis šviestų už jūsų. Panaudokite aromatines žvakes, tik prieš tai išsiaiškinkite, ar tai neerzins jūsų partnerio.

Nesirinkite drabužių, kuriuose daug užsegimų, milijonas sagučių arba itin aptempiančių rūbų. Susipainioję šokio metu jūs galite pamesti visą jo seka. Jei jau taip atsitiktų, iš padėties galite išeiti paprašant partnerio atsegti ar nuvilkti vieną iš drabužių. Svarbiausiai, nepasimeskite ir nuteikite, kad taip viskas ir buvo sugalvota. Jokiais būdais nesivilkite pėdkelnių, čia geriausiai tiks ilgos kojinės, tačiau tik tuo atveju, jei šokio metu avėsite batelius.

REKLAMA

Klastingiausias dalykas – batai. Žinoma, geriausiai pasirinkti aukštos pakulnės avalynę, nes tai labiausiai žavi vyrus. Be to, prie įvaizdžio dažniausiai tik tokie ir tiks. Tačiau jei jaučiate diskomfortą, nenusiminkite. Jau geriau sušokti be batų, nei kad blogai sušokti su batais.

Nepamirškite apie šukuoseną ir makiažą – juos rinkitės atitinkamai prie savo įvaizdžio. Tik jokiais būdais nesielkite standartiškai, galvodama, kad jūsų partneriui tiks bet kas. Mąstykite apie šokį kaip apie vientisą pasirodymą – nuo kojų pirštų galiukų iki apšvietimo už jūsų galvos, ir, žinoma, apie vienintelį šio pasirodymo stebėtoją.

REKLAMA

Drabužius galima nusivilkti įvairiai. Svarbiausiai, neskubėti, kad kiekviena sagutė taptų įvykiu. Nuimamų drabužių kiekis gali būti įvairus. Kuo mažiau laiko truks striptizas, t.y. nusirenginėjimas, tuo ilgiau jums teks šokti. Tik nenusiminkite, jei kažkas išeis ne taip, juk net ir profesionalėms ištinka įvairūs nutikimai.

Mažiau galvokite „ar pavyks, ar nepavyks“, o daugiau mąstykite apie tai, kad jūs esate unikali, seksuali ir daugiau skirkite akių kontaktui su savo partneriui: išlaikykite jo dėmesį ant savo kūno ir neleiskite nukrypti į televizorių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jūsų šokį gali sudaryti paprasti judesiai, tačiau jis būtinai turi būti pripildytas emocijomis ir erotiniu užmoju. Dauguma judesių galite kartoti keletą kartų, kad partneris galėtų juos tinkamai įvertinti, tačiau per daug neužsižaiskite ir kartokite judesius ne daugiau nei 4 kartus. Kvėpuokite giliai, stenkitės atpalaiduoti veido raumenis, ir jei reikia, kvėpuokite per burną.

Dauguma merginų atsisako striptizo tik dėl to, kad jos jaučiasi kaip ant scenos. Nepraneškite iš anksto apie savo ketinimus, neprezentuokite savo būsimo pasirodymo, spontaniškai pasirinkite tinkamą momentą. Tik neuždavinėkite klausimo, „ar nori, kad sušokčiau tau striptizą?“ To nori 99,9 proc. vyrų. Galvokite, kad tai tik – žaidimas. Prisigalvokite įvairių veiksmų su erotiniais aksesuarais, kurie jums ir jūsų partneriui suteiks žaismingumo ir nuims jūsų įtampą. Be to, jie suteiks netikėtumo ir originalumo aspektą.

Striptizui namuose unikalumo suteikia ir baldai, kuriuos galite išnaudoti savo pasirodymo metu. Tik apgalvokite, kaip tą galėtumėte padaryti: šokis ant kėdės, ant sofos, prie stalo. Juk namuose ir sienos padeda. Tad neribokite savo fantazijos, būkite pati savimi ir jūsų lauks karštas apdovanojimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų