• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasieniečiai sulaikė ir į areštinę uždarė juos papirkti bandžiusį vyrą, kuris pasienio ruože įkliuvo su suklastotu vairuotojo pažymėjimu ir nusprendė, kad 100 litų kyšis padės jam išvengti nemalonumų.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės Rociškių užkardos pasieniečiai Šakių rajono Ramoniškių kaime, kelyje Ramoniškiai-Kiduliai, patikrinti sustabdė 51-erių kėdainiškio vairuojamą „Audi A6“.

REKLAMA

Vyras, be kitų dokumentų, VSAT pareigūnams pateikė ir vairuotojo pažymėjimą, iškart sukėlusį įtarimų. Pasieniečiai dokumentą patikrino ir nustatė, kad vairuotojo pažymėjimas, įtariama, yra suklastotas.

Tuomet kėdainiškis pasieniečiams papasakojo, kaip jis vairuotojo pažymėjimą pirko turguje. Supratęs, kad sulauks nemalonumų, vyras prašė jo nebausti bei susitarti „gražiuoju“. Vairuotoją pasieniečiai įspėjo apie gresiančią baudžiamąją atsakomybę. Tačiau kėdainiškis neatlyžo ir toliau bandė įsiūlyti 100 litų kyšį.

Tuomet vairuotojas buvo sulaikytas. Dėl suklastoto dokumento ir papirkimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kėdainių gyventojas uždarytas į areštinę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų