REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po skyrybų su rusų milijonieriumi Nikolajumi Agurbašu iš Baltarusijos kilusi ir Rusijoje išgarsėjusi dainininkė Anželika Agurbaš liko prie suskilusios geldos.

Po skyrybų su rusų milijonieriumi Nikolajumi Agurbašu iš Baltarusijos kilusi ir Rusijoje išgarsėjusi dainininkė Anželika Agurbaš liko prie suskilusios geldos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį pirmadienio vakarą 19.55 Giedrės Talmantienės vedamoje „Nuo... iki“ laidoje turtingų ir garsių Lietuvos moterų interviu apie tai, kaip santykius keičia pinigai. Kokias sutartis jos yra pasirašiusios su savo vyrais ir ką mano apie turtingų vyresnių vyrų medžioklę.

REKLAMA

„Nesuprantu, kas gali būti bendro tarp žmonių, kurių metų skirtumas dvidešimt ir daugiau metų?", - retoriškai klausia viena turtingiausių Lietuvos moterų Irena Matijošaitienė. - Dauguma merginų, kurias pastebiu vakarėliuose, ypač tos, kurios su vyresniais verslininkais, vaikšto labai išdidžiai, jos savo vyrą tiesiog už parankės neša kaip kokį turtą“.

Viena turtingiausių Lietuvos moterų Irena Matijošaitienė nori įspėti jaunas moteris, kad ne tokie jau ir kvaili tie turtingi vyrai. „Negaiškite laiko ir neplanuokite savo ateities su tais, kurie nenori jūsų vesti. Tokie vyrai nerimtai žiūri į santykius ir vengia atsakomybės. O jeigu jau nusivedate savo jaunikį prie altoriaus, tai būtinai savo priesaiką prieš Dievą sutvirtinkite dar ir vedybine sutartimi. Jei ne dėl savęs, tai bent dėl vaikų - pataria moteris. - Tegul vyrai nepyksta, bet jie myli moters vaikus tol, kol myli ją. Moterys, nebūkit naivios, ypač tos, kurios auginate vaikus".

REKLAMA
REKLAMA

Irena savo žodžius užtvirtina prisipažinimu, kad ir ji pati su vyru pasirašė vedybinę sutartį. Ji su Visvaldu turtus pasidalino beveik prieš dešimtmetį, kai tik Lietuvoje buvo įteisintos vedybinės sutartys.

Tuo tarpu kita žinoma Lietuvos verslininkė Irena Marozienė sako, kad dabar sau gali leisti gyventi taip, kaip nori, todėl, kad prieš keletą metų su savo vyru Vaidu pasirašė vedybų sutartį, po kurios jai atiteko visas kartu su vyru kurtas verslas.

Išsiskyrusi dėl vyro neištikimybės Irena atvirai sako: „Iki šios Lietuvos vyrai dėl šio mano sprendimo laiko mane bjauria boba, kuri išdūrė savo vyrą".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų