REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Sėkminga diena profesiniam bendradarbiavimui ir dalykinių santykių vystymui. Tiesa, galite sulaukti kliūčių iš konkurentų, tačiau įveiksite bet kokias problemas. Rimtos problemos gali iškilti romantiniuose santykiuose.

Avinas. Sėkminga diena profesiniam bendradarbiavimui ir dalykinių santykių vystymui. Tiesa, galite sulaukti kliūčių iš konkurentų, tačiau įveiksite bet kokias problemas. Rimtos problemos gali iškilti romantiniuose santykiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Labai sėkminga diena: būsite pilni jėgų ir energijos, netruks naujų idėjų, taip pat ir rėmėjų, kurie padės jums įgyvendinti drąsius projektus. Šeimoje vyraus šilta atmosfera, komfortas, o santykiai su artimaisiais – įkvėps.

REKLAMA

Dvyniai. Nerami diena, o jūs patys vis atsidursite netikėčiausiose situacijose. Vis dėl to, neįveikiamų kliūčių nebus, o spręsdami problemas, įgausite gerą patirtį. Nors ir kaip norėsite susitaikyti su savo šeimos nariais, labai sunkiai suprasite, ko jie nori.

Vėžys. Pasieksite ryškių profesinių pergalių, realizuosite daug žadančias idėjas. Dalykiniai santykiai klostysis neblogai, tačiau nereikėtų forsuoti įvykių. Galimi rimti nesutarimai su mylimu žmogumi. Ypač bus sunku tiems, kas neseniai yra susituokę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Jūsų laukia neįprasta diena, o kylančios darbe problemos bus labai ryškios ir susijusios su partnerių nedraugiškumu. Finansinė padėtis stabili, o pagrindinės išlaidos bus susijusios su šeimos poreikiais.

Mergelė. Neskubėkite pasirašinėti ilgalaikių sandorių ar įsigyti stambius pirkinius: jūsų intuicija finansinėje sferoje nebus itin stipri. Atmosfera šeimoje daugumoje atvejų priklausys nuo to, kokią poziciją užims kiti šeimos nariai.

Svarstyklės. Sudėtingose situacijose jums prireiks valdyti save ir priimti tikslius bei aiškius įsipareigojimus. Veikite atvirai, venkite intrigų, nemanipuliuokite aplinkiniais. Santykiai šeimoje apniukę, pelnysite nepasitikėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Palanki diena, tačiau jūs būsite ne itin geros nuotaikos, todėl viską matysite niūriomis spalvomis. Tai viena iš tų dienų, kai tokios nuotaikos vyraus ir darbiniuose, ir meilės santykiuose. Susidėliokite prioritetus, kitaip nespėsite visko nuveikti.

Šaulys. Iš esmės nebloga diena, tačiau romantiniuose santykiuose kaupsis negatyvios tendencijos. Būkite pasiruošę neįprastam pokalbiui su savo antrąja puse ir atminkite, kad šiuo metu svarbesnės yra pagyros nei kritika ir priekaištai.

Ožiaragis. Ne pati palankiausia diena darbui – šiandien per daug įvairių užduočių pareikalaus jūsų dėmesio, tačiau nesugebėsite nei ties viena susikaupti ilgesniam laikui. Permainų asmeniniame gyvenime nevyksta, nebent jūs patys jas inicijuotumėte.

REKLAMA

Vandenis. Šiandien atliksite visas suplanuotas užduotis ir reikalus, nebijokite kliūčių. Galite sulaukti ir naujų pažįstamų paramos. Būkite pasiruošę apklausoms, taip pat ir pokalbiams nelabai jums mielomis temomis.

Žuvys. Bet kokiems santykiams gera diena: ir darbui, ir poilsiui. Jūsų užduotis – netinginiauti ir veikti kaip galima greičiau: praleisdami veltui laiką, praleidžiate šansą realizuoti savo norus. Jei norite naujų įspūdžių, rekomenduojama išvykti į kelionę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų