REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neįprastu atkaklumu Rusiją nustebino viena jaunavedžių pora: po vestuvių praėjus vos mėnesiui jaunikis pametė žiedą, kurio keturias paras Volgos upės dugne ieškojo profesionalus naras, rašo lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Maudynių metu pamesto Ulijanovsko gyventojo žiedo atkaklus naras ieškojo net keturias dienas ir jį surasti jam galiausiai pavyko.

REKLAMA

Andrėjus ir Oksana Sokolovai susituokė birželio 22 d.. Praėjus vos mėnesiui po vestuvių maudynių metu pamestas žiedas gerokai apkartino sutuoktinių gyvenimą, o ir paiešką surengti nebuvo lengva, mat upės gylis toje vietoje siekia net septynis metrus, o vandens temperatūra – vos 12 laipsnių.

O. Sokolova teigė, kad dėl pamesto vyro žiedo labai jaudinosi ir tokia nelaimę palaikė likimo ženklu: „Pamestas vestuvių žiedas gali būti ir nesėkmingos santuokos ženklas“, – žurnalistams pasakojo jauna moteris. A. Sokolovui buvo sunku žiūrėti į dėl pamesto žiedo taip išgyvenančią žmoną ir jis nusprendė padaryti viską, kas tik įmanoma, kad jų tvirtos meilės simbolis būtų surastas.

Žiedą naras atrado tik ketvirtą paieškų dieną, o iki tol į krantą buvo ištraukti akiniai nuo saulės, piniginė, fotoaparatas, raktai ir trys mobilieji telefonai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų