REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartu su „Manchester City“ puolėju Mario Balotelli Milano „Inter“ klube dirbęs Jose Mourinho italą, neseniai žinių tarnybai CNN duotame interviu, apibūdino kaip „juokingą vaikį“.

REKLAMA
REKLAMA

Madrido „Real“ strategui ir ekscentriškajam M.Balotelli kartu dirbant „Inter“ klube, portugalas neretai su Italijos rinktinės žaidėju pykdavosi ar ginčydavosi dėl šio elgesio už aikštės ribų.

REKLAMA

„Galėčiau parašyti 200 puslapių knygą apie mano ir Mario bendravimą “Inter„ klube, tačiau tos knygos žanras būtų ne drama ar romanas, o komedija. Jis - juokingas vaikis.“ - sau įprastu stiliumi santykius su M.Balotelli komentavo J.Mourinho.

„Real“ trenerio manymu, „Manchester City“ strategas Roberto Mancini puikiai susitvarko su M.Balotelli ir sugeba iš jo išspausti geriausia, ką įmanoma.

„Mancini, turiu pripažinti, puikiai sugeba tvarkytis su tokiu aikštingu žaidėju. Žinote, kai su juo dirbau aš, turėjau lygiai tokių pačių problemų, kokias dabar sprendžia Roberto - alkoholis, rūkalai, vakarėliai ir panašiai. Vis dėlto, kad ir kokio sunkaus būdo Mario būtų, negali paneigti vieno fakto: jis - supertalentas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų