• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Huawei“ Vankuveryje (Kanada) vykusiame „Pasaulio mobiliojo plačiajuosčio ryšio forume 2012“ (Global Mobile Broadband Forum 2012) metu pristatė naują 4G išmanųjį telefoną „HUAWEI Ascend P1 LTE“.

REKLAMA
REKLAMA

Šis telefonas pirmiausia pasirodys Jungtinėje Karalystėje, vėliau atkeliaus ir į kitas rinkas, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Pasak „Huawei  Device“ atstovų, bendrovė stiprina savo LTE produktų portfelį: šiuo metu jame yra pirmasis pasaulyje LTE TDD plačiajuosčio ryšio maršrutizatorius „Huawei B593“ ir pirmasis trigubo režimo LTE modemas „Huawei E398“.

„LTE yra mobiliojo ryšio ateitis – greitesni duomenų perdavimo tinklai taps pagrindiniu kriterijumi, kurį svarstys mobilųjį prietaisą besirenkantis vartotojas“, – teigia „Huawei Device“ telefonų produktų linijos prezidentas Kevinas Ho. „„Huawei“ LTE inovacijas taiko visoje ryšių infrastruktūroje. „Huawei Ascend P1 LTE“ yra dar vienas sprendimas, kurio dėka dar daugiau žmonių galės naudotis puikiomis technologijomis.“

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „Huawei Ascend P1 LTE“ yra suderinamas su didžiausiu dažnių juostų skaičiumi ir yra bandomas operatorių tinkluose Europoje, Lotynų Amerikoje, Šiaurės Amerikoje, Azijoje ir Ramiojo vandenyno regione. Pristatydama „Ascend P1 LTE“, „Huawei Device“ padeda operatoriams kurti ir plėsti savo LTE vartotojų bazę.

„Ascend P1 LTE" turi 10,9 cm (4,3 colių) „Super AMOLED“ įstrižainės sensorinį ekraną su nuo įbrėžimų saugančiu „Corning Gorilla Glass2“ stiklu, 1,5 GHz dviejų branduolių procesorių, 1 GB darbinę atmintį, 8 MP vaizdo kamerą su LED blykste, 4 GB vidinę atmintį, 2000 mAh talpos bateriją. Dėl didelės (iki 100 Mb/s) ryšio spartos ir mažo signalų vėlinimo patogu naudotis vaizdo skambučių funkcija ar žaisti internetinius žadimus, teigia bendrovės atstovai. Šiame išmaniajame telefone įdiegta „Android Ice Cream Sandwich" operacinė sistema

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų