REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienos Maskvoje savaitgalį surengtos vestuvės pasisuko visiškai netikėta linkme. Miesto centre aidėjo šūviai, buvo iškviesti specialiojo dalinio OMON pareigūnai, o patiems vestuvininkams teko matuotis antrankius.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša lifenews.ru, važiuodami kolona įsilinksminę vestuvių dalyviai pro langus šaudė į orą, o kai privažiavo Maskvos centrą ir pateko į spūstį, nusitaikė ir į kitus automobilius – kliuvo tiems, kad pamėgino kortežą aplenkti.

REKLAMA

Kaip policininkai nurodė vestuvininkų automobiliams sustoti, šie nepakluso, o dar atšaudė ir tarnybinį pareigūnų automobilį. Tuomet į pagalbą ir buvo pakviesti OMON'ininkai.

Lenta.ru duomenimis, iš viso buvo suimta 15 vestuvių dalyvių, tarp jų – ir pats jaunikis. Tiesa, iš Dagestano kilę jaunuoliai savo kaltę neigė ir tikino nieko blogo nepadarę.

Priešingai – svarstė, kad patys tapo keršto aukomis: esą važiuodami vienas paskui kitą galėjo užkirsti kelią kokio nors generolo automobiliu, o šis ir nusprendė parodyti savo galią bei surengęs skambią policijos operaciją dar ir pakilti karjeros laiptais.

НОВОСТИ LIFE | NEWS - первый по срочным новостям















Смотреть на Lifenews.ru

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų