• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausiasis Londono „Arsenal“ treneris Arsene Wengeras mūru stoja už klubo žaidėjų pirkimo ir pardavimo politiką, kuri 2011 - 2012 metais atnešė 36,6 milijonus svarų eurų pajamų iki mokesčių.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaurės Londone įsikūrusio klubo praėjusio metų finansinėje ataskaitoje matyti, kad įplaukos smarkiai padidėjo iš žaidėjų pardavimų, nes „kanonieriai“ atsisveikino su Cescu Fabregasu, Gaeliu Clichy  ir Samiru Nasri, tačiau padidėjo ir žaidėjų algoms išleidžiami pinigai nuo 124 iki 143 milijonų svarų sterlingų.

REKLAMA

„Arsenal“ taip pat gali pasigirti, kad išaugo pajamos iš gaunamų pinigų rungtynių dieną - per metus klubas susišluoja 95 milijonus svarų sterlingų.

„Mūsų skaičiai yra labai geri“, - teigė strategas. - Esu labai patenkintas. Mums pasisekė, nes turime neįtikėtiną palaikymą ir uždirbame krūvą pinigų".

„Turime laikytis šio kurso ir viskas bus gerai - sirgaliai laimingi, klubas finansiškai stabilus. Nebijome plačiai atverti piniginės, tačiau jaučiame, kad neturime pakankamai jėgų konkuruoti su kai kuriais klubais. Norime savo pinigus tinkamai išleisti“, - sakė A.Wengeras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų