REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho teigia, kad jo treniruojama komanda neišnaudoja 100 procentų savo potencialo.

REKLAMA
REKLAMA

Per keturis pirmuosius Ispanijos „La Liga“ pirmenybių mačus vos 4 taškus iškovojęs „Real“ praėjusią savaitę pralaimėjo ir „Sevilla“ ekipai.

REKLAMA

Nors Čempionų lygoje „Real“ po dramatiškos kovos 3:2 įveikė „Manchester City“ futbolininkus, 49-erių portugalas abejoja, ar jo komanda demonstruoja geriausia, ką sugeba: „Taip, pergalė prieš “Manchester City„ buvo skambi, tačiau mano komanda vis dar neišnaudoja savo potencialo.“

Ekscentriškasis strategas taktiškai išsisukinėjo nuo klausimų apie tai, kodėl Čempionų lygos rungtynėse nežaidė vienas „Real“ gynybos ramsčių ir Ispanijos rinktinės žaidėjas Sergio Ramosas. Vietoje ispano aikštėje pasirodė 19-metis prancūzas Raphaelis Varanas. Futbolo kuluaruose spėliojama, ar tik tarp J.Mourinho ir S.Ramoso nebus „prabėgusi juoda katė“.

REKLAMA
REKLAMA

„Man patiko mūsų žaidimas prieš “Manchester City„. Paaiškinčiau, kodėl Ramosas nežaidė, tačiau prieš tai leiskite jūsų, žurnalistų, paklausti: kodėl niekas neklausinėja apie Varaną? Jis dirbo tikrai sunkiai ir sužaidė geras rungtynes, tačiau niekas apie tai nekalba. Paaiškinkite man tai ir atsakysiu, kodėl į startinę sudėtį neįtraukiau Ramoso.“

Artimiausias rungtynes „La Liga“ čempionate „Real“ žais sekmadienį, prieš Madrido „Rayo Vallecano“ ekipą. Derbio pradžia - 22:30val. Lietuvos laiku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų