• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Jūsų laukia neįprasta diena. Įtampa augs santykiuose su antrąja puse, iškils abejonių dėl abipusio pasitikėjimo. Nuotaikos bus nestabilios, vis keisis, darysite neapgalvotus veiksmus ir būsite visiškai neapdairūs.

Avinas. Jūsų laukia neįprasta diena. Įtampa augs santykiuose su antrąja puse, iškils abejonių dėl abipusio pasitikėjimo. Nuotaikos bus nestabilios, vis keisis, darysite neapgalvotus veiksmus ir būsite visiškai neapdairūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Profesiniams reikalams visiškai netinkama diena, tačiau labai gera asmeninių santykių vystymui. Atidėkite laikinai reikalus ir pasinerkite į romantiką, pasimėgaukite santykiais su mylimu žmogumi. Nestabilumas finansinėje padėtyje jus neramins.

REKLAMA

Dvyniai. Sėkminga diena darbui, dalykinių kontaktų užmezgimui, taip pat komandiruotėms ir vakarėliams. Bet kokioje kompanijoje atkreipsite į save dėmesį, pakelsite visiems kitiems nuotaiką. Šeimoje taip pat reikalai klostysis taip, kaip ir esate suplanavę.

Vėžys. Gana sunki diena: jūsų neaplenks problemos ir įvairios kliūtys, o jėgų bus mažoka. Galite pasikliauti artimaisiais bei jų parama, o štai mylimas žmogus gali nemažai jus kritikuoti. Profesiniai sunkumai bus susiję iš dalies dėl to, kad prieš tai pridarėte daug klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Žemas gyvybinis tonusas, todėl daug įvairių problemų jums atrodys neišsprendžiamos. Iš tikrųjų, situacija tikrai bus nekatastrofiška, tik reikia šiek tiek užsispirti ir teigiamai nusiteikti. Galite sulaukti pasiūlymo keisti darbą.

Mergelė. Labai palanki diena asmeninių santykių vystymui, galimos romantinės pažintys, lengvai atrasite savo simpatijas. Stabilios poros išspręs senas problemas, atsiras aiškumas santykiuose. Sudėtingesnė situacija bus profesinėje sferoje – teks peržiūrėti prioritetus.

Svarstyklės. Puiki diena pramogoms ir kelionėms. Profesiniai reikalai jus džiugins, o esant sunkumams tikrai atsiras rėmėjų ir partnerių. Būkite atsargesni su finansais: šiandien nereikėtų investuoti ir pirkti. Įtempta situacija bus šeimoje, galimi pykčiai su giminaičiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Gana nesėkminga diena, susijusi su nemaloniomis jums žiniomis, taip pat bus atskleistos jūsų paslaptys. Galite sulaukti informacijos, kuri neigiamai paveiks jūsų reputaciją. Deja, ir asmeniniame gyvenime jausite negatyvias tendencijas.

Šaulys. Nepaisant sumažėjusio gyvybinio potencialo, šiandien jausitės gerai. Nuotaika bus permaininga, tačiau tai nesutrukdys jums siekti savo tikslų. Pagaliau nustosite pyktis, nesutarimai baigsis. Naujos pažintys bus daug žadančios, o romantiniai pasimatymai – malonūs.

Ožiaragis. Šiandien netruks įvairiausių išbandymų, tačiau jūs jų nesitikėjote, todėl kovoti neužteks jėgų ir energijos. Neskubėkite daryti išvadų, neskubėkite su rezultatais – tikrinkite viską, ką tik sugebate. Asmeniniuose santykiuose vyksta permainos, kurios nelabai jums patinka, tačiau proceso nesustabdysite.

REKLAMA

Vandenis. Sudėtinga ir įtempta diena. Teks atidėti svarbių klausimų sprendimus, reikės dalyvauti įvairiose, jums nemaloniose, diskusijose. Asmeniniai santykiai klostysis palankiau, galima kalbėti ir apie gerąsias permainas.

Žuvys. Galite mąstyti apie finansinės padėties pagerėjimą, sėkmingas sutartis ir bendradarbiavimą. Jei turite naujų idėjų, tikrai sulauksite teigiamo įvertinimo. Santykiai su mylimu žmogumi šiek tiek neramins: viskas klostosi ne taip, kaip jums norėtųsi. Galimi nemalonūs siurprizai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų