REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio pavakarę Aleksoto seniūnijoje laukiami garbaus amžiaus kauniečiai, norintys daugiau sužinoti, kaip apsisaugoti nuo apgavikų, galinčių telefonu ar kitokiu būdu iš jų išvilioti santaupas.

REKLAMA
REKLAMA

Iki metų pabaigos paskaitos, kuriose dalyvaus policijos pareigūnai, psichologai, bankininkai,vartotojų teisės specialistai, įvyks visose vienuolikoje Kauno miesto seniūnijų. Taip susiplanavo ir Kauno apskrities policija, pradėjusi bendradarbiauti su nevyriausybine organizacija - asociacija „Senjorų iniciatyvų centras„, kuri pradeda vykdyti iš dalies Kauno miesto savivaldybės finansuojamą projektą „Senjorų informavimas ir švietimas apgavysčių prevencijai“.

REKLAMA

Šiuo projektu siekiama išaiškinti vyresnio amžiaus žmonėms apie dažnus apgavysčių būdus, sukčių veikimo schemas, psichologinius apgaulės modelius bei pamokyti, kaip apsisaugoti nuo apgavysčių.

Pasak Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato, policija nuolat ieško efektyvesnių būdų, kaip perduoti informaciją žmonėms apie teisės pažeidimų ir nusikaltimų prevenciją, todėl iškart sutiko dalyvauti „Senjorų iniciatyvų centro" projekte, kuris, tikimasi, duos gerų rezultatų: sumažės atvejų, kai patiklūs senoliai tampa apvagysčių aukomis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų