REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Snoro“ bankroto administratorius Neilas Cooperis viešai skelbia, kad  pradedama banko likvidavimo procedūra. Vilniaus apygardos teismui buvo pateiktas prašymas taikyti banko likvidavimo procedūrą, kurį 2012 m. rugpjūčio 22 d. nutartimi teismas tenkino. Kadangi teismo nutartis neapskųsta, ji įsiteisėjo ir yra vykdoma.

REKLAMA
REKLAMA

N. Cooperis, komentuodamas šį įvykį, teigė: „Nuo šiol pradėta svarbi šio itin sudėtingo tarptautinio bankroto proceso stadija. Paskelbus banko likvidavimą, siekiant užtikrinti kreditorių interesus, bus pradedamas banko materialaus turto, įskaitant transporto priemones ir kitą turtą, realizavimas.“

REKLAMA

Taip pat yra pateiktas prašymas teismui patvirtinti atsiskaitymo su pirmosios eilės kreditoriais planą.

Pirmosios eilės kreditoriais yra esami ir buvę banko darbuotojai, kurių bendra teismo patvirtintų reikalavimų suma yra apie 9,2 milijonai litų. Su šiais kreditoriais bus atsiskaitoma nedelsiant, kai teismas nutartimi patvirtins atsiskaitymo planą ir pasibaigs šios nutarties apskundimo terminas.

„Atsiskaitymas su pirmosios eilės kreditoriais yra svarbus bankroto proceso etapas. Tikimės, kad netrukus galima bus atlikti mokėjimus, patenkinant teismo patvirtintus esamų ir buvusių banko darbuotojų reikalavimus“, - sakė N. Cooperis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų