REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio vakarą TV projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ netrūko emocijų ir jausmų.

Sekmadienio vakarą TV projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ netrūko emocijų ir jausmų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renata Uzialkaitė ir šokėjas Vadimas Šuško atliko lėtą valsą, kurio metu skambėjo lyriška smuiko melodija, o siužetas vaizdavo du jaunus žmones ir jų neišsipildžiusią meilę.

REKLAMA

Itin jautrų scenarijų pasirinkę Renata ir Vadimas turbūt nesitikėjo, kad jų sumanymas sulauks tokios neigiamos komisijos reakcijos. Pirmininkė Edita Daniūtė negalėjo nuslėpti savo nusivylimo poros šokiu: „Lėtą valsą traukėt traukėt neištraukėt, todėl numeris absoliučiai nepavykęs. Man jūs labai patinkat, bet buvo labai labai blogai“, – kalbėjo ji ir porai skyrė vos keturis balus.

Kiti komisijos nariai taip pat negailėjo aštrios kritikos: paminėta, kad V. Šuško pasirinko netinkamą aprangą bei batus, taip pat kritikuoti poros sugebėjimai: „Užsibrėžėte daug, o nepadarėte nė pusės“ , – tokie neigiami vertinimai buvo skirti šiam duetui.

REKLAMA
REKLAMA

Vytenis Pauliukaitis poros gražiais žodžiais irgi nelepino: „Drama neįtikino, negriebė nei už širdies, nei už kur kitur. Linkiu jums sėkmės kitąkart, esate graži pora“.

Vienintelis komisijos narys – boksininkas Evaldas Petrauskas – apie šokėjus atsiliepė teigiamiau: „Nesu šokių ekspertas, bet mačiau dramą, vaidybą, todėl skiriu 8 balus.“

Susumavus komisijos vertinimus pora tegavo  25 balus – mažiausiai iš visų.

Pati R. Uzialkaitė neslėpė, kad pergalės projekte norėtų, bet savo galimybes vertina realiai ir nesijaučia favorite: „Norėčiau laimėti, bet nelabai to tikiuosi, nes nelaikau savęs gera šokėja“, – paprastai ir nuoširdžiai sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų