REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UEFA prezidentas Michelis Platini prasitarė, kad 27 Europos futbolo klubams buvo pateiktas ultimatumas iki šių metų rugsėjo 30 d. susitvarkyti finansus arba teks atsisveikinti su stipriausiais Senojo žemyno turnyrais.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzijos futbolo legenda taip pat pažymėjo, kad griežtų priemonių verčia imtis daugelio klubo vėluojantys mokėjimai už nusipirktus futbolininkus.

REKLAMA

„Jie savo problemas turėjo išspręsti iki birželio 30 d. Iki liepos 15 d. buvo galima išsiaiškinti visus likusius klausimus“, - pareiškė UEFA prezidentas.

„Kitas patikrinimas bus lemtingas. Jis įvyks rugsėjo 30 d. Tie klubai, kurie neatitiks naujųjų finansinių reguliacijų, atsisveikins su Čempionų ir Europos lygomis“.

„Mes norime apsaugoti klubus, kurie pardavė žaidėjus ir laiku negauna išmokėjimų. Daug klubų metų metus bandė susigrąžinti jiems priklausančius pinigus“, - teigė M.Platini.

Nepaisant įsigaliojusių finansinių reguliacijų, Londono „Chelsea“ ir šią vasarą iššvaistė milžinišką sumą, kuri siekia net 80 milijonų svarų sterlingų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų