REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Krikščionių partijos frakcijos seniūnas Vidmantas Žiemelis reikalauja nedelsiant atšaukti, jo vertinimu, neapgalvotą, pasityčiojantį iš Lietuvos žmonių Vyriausybės sprendimą iš lėšų, skirtų daugiabučių renovavimui, skirti 139 milijonus litų trims sraigtasparniams pirkti. Tokį raginimą jis išsiuntė premjerui Andriui Kubiliui.

REKLAMA
REKLAMA

V. Žiemelis atkreipia dėmesį, kad lėšos buvo skirtos vieninteliam tikslui – daugiabučių namų renovavimui.

REKLAMA

„Jeigu Vyriausybė vis dėl to nuspręs įgyvendinti šį visuomenei, pirmiausia daugiabučiuose gyvenantiems žmonėms, padariusį žalą sprendimą, bus svarstoma galimybė kreiptis į teismą ir reikalauti patraukti baudžiamojon atsakomybėn asmenis, inicijavusius ir priėmusius šį nutarimą“, – sako V. Žiemelis.

Jo teigimu, atrodo simboliška, kai A. Kubiliaus Vyriausybė nutarė žmonių daugiabučių renovavimui turėtas lėšas išeikvoti sraigtasparnių, skirtų „aplinkos stebėjimui iš oro“, pirkimui.

REKLAMA
REKLAMA

„Suprantama, kad dabartinės daugumos politikai, užimdami atsakingas pareigas, ketverius metus nesugebėjo „nusileisti“ iki daugumos Lietuvos piliečių problemų sprendimo, šiandien jau ir patys nedrįsta į savo veiklos rezultatus pažvelgti iš arčiau kaip iš paukščio skrydžio, tiksliau – per sraigtasparnio langą“, – sako V. Žiemelis.

Jis apgailestauja, kad Vyriausybė ir Ministras Pirmininkas, prieš ketverius metus deklaravę, kad daugiabučių renovavimo programa yra jų prioritetas, iki šiol taip ir nesugebėjo paruošti žmonėms ir valstybei priimtino projekto, dėl ko šimtai milijonų litų, skirtų daugiabučių renovavimo programai, taip ir liko nepanaudoti pagal paskirtį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų