• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas 34 metų Vladimiras Kličko prasitarė, kad 2014 metais Rio de Žaneire vyksiančiose olimpinėse žaidynėse jis norėtų iškovoti antrąjį aukso medalį.

REKLAMA
REKLAMA

„Idėja apie tai kilo, kai lankiausi Londone. 2016 metų olimpiadoje pirmą kartą bus leidžiama su mėgėjais boksuotis ir profesionalams. Brazilijoje noriu kovoti ir dar kartą laimėti olimpinį auksą“, - kalbėjo ukrainietis.

REKLAMA

1996 metų Atlantos olimpiadoje V. Kličko iškovojo aukso medalį bokso sunkaus svorio kategorijoje. Šįmet šį apdovanojimą ukrainietis pardavė aukcione ir nepažįstamojo sumokėtą sumą – 750 tūkst. eurų – skyrė labdarai.

„Dar niekam nėra pavykę po 20 metų pertraukos iškovoti antrą aukso medalį“, - ateities planus kūrė bokso žvaigždė. Tačiau pirmiausiai jo laukia 62 karjeroje kova Hamburge. Pasaulio čempiono titulus pagal WBA, WBO, IBF ir IBO versijas ginsiantis ukrainietis lapkričio 10 dieną susidurs su aukštesniu varžovu – 202 cm ūgio 32 metų lenku Mariuszu Wachu.

Kovai JAV besirengiantis M. Wachas žada: „Viską padarysiu, kad tik laimėčiau čempiono diržus“. Po Alberto Sosnowskio ir Tomaszo Adameko jis yra trečias lenkas, metantis iššūkį V. Kličko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų