• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis amerikiečių išmaniųjų telefonų vartotojų labai negatyviai sureagavo į mobiliojo ryšio operatorių pasiūlymą atsisakyti Interneto planų su neribotu duomenų kiekiu. Kartu dauguma mobilių įrenginių savininkų pripažįsta, jog ir toliau mieliau renkasi Wi-Fi taškus (kurie yra gana paplitę Jungtinių Valstijų teritorijoje), norėdami peržiūrėti kokį nors vaizdo klipą ar Internete pavartyti naujienų puslapius.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai analitikų iš kompanijos NPD Group atliktas tyrimas parodė, jog absoliuti dauguma išmaniųjų telefonų savininkų per mėnesį išnaudoja ne daugiau kaip 2 GB duomenų srauto, nežiūrint į tai, jog naudoja planus su neribotu Internetu. Statistika rodo, jog tik 11% operatoriaus T-Mobile abonentų, kurie turi neribotą prieigą prie Interneto, per mėnesį sunaudoja daugiau nei 3 GB duomenų srauto. Operatorių AT&T ir Verizon klientų, kurie viršija 3 GB ribą, yra dar mažiau – atitinkamai 4% ir 3%.

Reikia pažymėti, jog tyrimui gauti duomenis surinkti tik iš tų išmaniųjų telefonų, kurie dirba su operacine sistema Android. Apklausoje dalyvavo maždaug 1000 Android įrenginių savininkų, kurie naudojasi neribotos prieigos prie Interneto planais.

K. Pushalotas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų