• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietijos rinktinės ir NBA klubo „Dallas Mavericks“ žvaigždė Dirkas Nowitzkis skyrė 20 minučių, kad atsakytų į savo gerbėjų klausimus interneto socialiniame tinkle „Twitter“, rašo „Sport Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai vedęs 34 metų krepšininkas trumpų klausimų ir atsakymų forma atskleidė tai, ką mėgsta ir kas jam ne taip miela. Jei karjera krepšinyje nebūtų susiklosčiusi, vokietis būtų pasukęs roko žvaigždės keliu arba pasirinkęs dailininko profesiją.

REKLAMA

„Rolling Stones“ ir „Led Zeppelin“ – mėgstamiausios grupės, geriausias filmas – „Narsioji širdis“ su Melu Gibsonu pagrindiniame vaidmenyje, gražiausios spalvos – mėlyna ir žalia. Krepšininkui mielesni šunys nei katės, raudoną vyną jis mėgsta labiau nei alų, o tarakonų jis nekenčia labiau nei vorų.

2011 metų NBA čempionas prakalbo ir apie ateitį. Jis tvirtino, kad tikrai dar žais dvejus metus, o vėliau nuspręs, ką veiks toliau. Iki 2014 metų sutartį su „Mavericks“ komanda turintis vokietis tvirtino, kad anksčiau laiko palikti klubo neketina. „Kraujuoju mėlynai“, - primindamas komandos pagrindinę spalvą juokavo D. Nowitzkis.

Be to, Vokietijos  krepšinio perlas pareiškė, kad 1992 metų JAV svajonių komandos geriausiu žaidėju laikė Charlesą Barkley.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų