REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaip jau nėra universalių elgesio su merginomis taisyklių – kaip nėra dviejų vienodų panelių. Tačiau kai kurios klaidos gali nubaidyti pakankamai nemažą dalį dailiosios lyties atstovių. Taigi pakalbėkime apie kelis populiariausius „merginos ant šito kimba“ patarimus ir jų veiksmingumą.

REKLAMA
REKLAMA

1 patarimas

Stenkis spinduliuoti pasitikėjimą savimi, nes moterys tiesiog gamtos užprogramuotos reaguoti į savimi pasitikinčius vyrus.

REKLAMA

Kaip yra iš tiesų? Moteris masina vyrai, kuriuose dera pasitikėjimas savimi ir santūrumas. Nereikia per jėgą iš savęs laužti mačo jau per pirmąjį pasimatymą. Jei apsimetinėsi, ji lengvai Tave perkąs – ir po šito vargu ar gali tikėtis gražios ir laimingos pabaigos.

Kita vertus, moterys puikiai supranta, kaip nelengva susipažįstant žengti pirmuosius žingsnius, taigi joms visai patinka matyti, kaip Tu nerviniesi ir koks Tau svarbus šis susitikimas. Kam reikalingos kažkokios specialios „pasitikėjimo savimi“ technikos? Pakaks ją pakviesti į pasimatymą – ir Tu jau tapsi jos akyse pakankamai ryžtingas.

REKLAMA
REKLAMA

2 patarimas

Geriausias signalų atspindys yra jos kūnas. Jeigu ji bare prisiglaudė prie Tavęs ar net pakibo ant pečių – vadinasi, Tau, vyruti, jau dega žalia šviesa.

Kaip yra iš tiesų? Bėda ta, kad kiekvieno žmogaus asmeninės erdvės ribos skiriasi. O gal ji augo ankštame vieno kambario butelyje su devyniais broliais ir seserimis, todėl toks bendravimas prisispaudus jai atrodo normalus? Nepamiršk ir nuotaikos, išgerto alkoholio kiekio bei aplinkos. Visa tai lemia, koks atstumas bus tarp pašnekovų. O štai jeigu ji prisilietė prie Tavęs rankomis – gali būti, kad žalia šviesa tikrai įsižiebė. Tik leisk jai pirmai prisiliesti, o pats iki tol kukliai laikyk rankas arčiau savęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3 patarimas

Restorane ji išeina į tualetą. Kai grįžta, matai, kad ten būdama pasitvarkė: pasitaisė plaukus, paryškino makiažą. Vadinasi, dabinasi, kad labiau Tau patiktų.

Kaip yra iš tiesų? O gal tam, kad labiau patiktų tam vyrukui, kuris sėdi prie gretimo stalelio? Pasinaudoti vienu vyru, kad parodytų kitam, kokia yra seksuali, simpatiška ir visų geidžiama – standartinė technika. Apmaudu, ar ne?

4 patarimas

Pokalbio metu ji laižosi ar ką nors kramto – tušinuką, servetėlės kampą, liečia kėdės koją. Tai rodo, kad mergina susijaudinusi ir tik laukia, kada liksite vieni.

REKLAMA

Kaip yra iš tiesų? Visko gali būti, bet tikėtina, kad tokie ženklai liudija merginos nuobodulį. Merginos ima dangstytis daiktais lūpas ne tik tam, kad nuslėptų žodžius „Imkim ir pasimylėkim čia ir dabar“, bet ir „Viešpatie, ir kada šitas žąsinas atsikabins nuo manęs!“

5 patarimas

Ji žaidžia su savo plaukų sruoga – tai reiškia, kad ji Tave gundo...

Kaip yra iš tiesų? Per savo gyvenimą moteris vidutiniškai savo plaukams išleidžia tiek, kiek uždirba per metus. Labiau tikėtina, kad ji tiesiog tikrina, ar viskas savo vietose. Arba ji kur nors perskaitė, kad vyrai šį signalą vertina kaip palankų.

REKLAMA

6 patarimas

Tu lyg ir nesi anekdotų karalius, bet ji nesiliauja kikenusi iš Tavo pokštų. Tai geras ženklas – ji glosto Tavo savimeilę ragindama imtis aktyvesnių veiksmų.

Kaip yra iš tiesų? Reikėtų išsiaiškinti, kas ją taip prajuokino – Tavo pokštai ar Tu pats – kvailas liurbis (tai bus ką papasakoti draugėms!). Visi sako, kad trumpiausias kelias į moters kelnaites – ją prajuokinti. Bet tai veikia tik tuomet, jei prieš tai esi perėjęs kelias kitas „atrankos“ pakopas. Tačiau jeigu ji raitosi iš juoko jau trečią jūsų pažinties minutę – kažkuris iš judviejų, atrodo, esate idiotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7 patarimas

Kad gautum, ko trokšti, tereikia spaudyti tam tikrus mygtukus. Reikia daryti tai, ko ji nori dar prieš jai apie tai pasakant. Matai, kad šiandien iš darbo grįžo nuvargusi? Tuojau pat pasakyk: „Mieloji, šiandien aš plausiu grindis.“ Visa tai bus užskaityta ir vėliau Tau atsilyginta.

Kaip yra iš tiesų? Beveik tiesa: kilnumas visada atlapoja moters širdį (ir kojas), tačiau jeigu ji bus tikra, kad visada toks esi, o ne stengiesi dėl sekso. Žvelgti į seksą kaip į prizą – pavojinga, nes pats savo rankomis sukursi istoriją, kurios pabaigoje sekso gausi tik už kažką – ir liksi be jo, kai būsi baudžiamas.

REKLAMA

8 patarimas

Kai pribręs konfliktas, pasinaudok unikalia galimybe ir nukreipk ore tvyrančią energiją į nepamirštamą susitaikymą miegamajame.

Kaip yra iš tiesų? Vyrai labai dažnai nori įsitikinti santykių tvirtumu per seksą, ypač po konflikto. O moterys, atvirkščiai, laukia žodinio patikinimo, pokalbio forma. Net jei susitaikydami pasimylėsite, vargu ar tai reikš karo pabaigą. Tai labiau tinka trumpalaikiams susitaikymams futbolo žaidimui priešininko teritorijoje, po kurio jūs ir vėl grįšite į savo pozicijas. Vienintelis kelias iš konflikto – kalbėti apie visas problemas. Ir nemėgink iš jos reikalauti visiškos kapituliacijos, pasikalbėk ir leisk viskam nurimti. O paskui jau galima ir į lovą...

REKLAMA

9 patarimas

Ištyrinėk jos erogeninių zonų žemėlapį ir surasi trumpiausią kelią į orgazmą. Tai labai paprasta: A, K, G ir U.

Kaip yra iš tiesų? Stebuklų nebūna. Nors A, G, ir U taškai tikrai egzistuoja, jie visai nėra paleidžiamieji moters orgazmo mygtukai. Jai vis tiek prireiks kokių 20 minučių nuo pradžios iki pabaigos, o 90 proc. damų vis tiek mieliau rinksis klitorio stimuliaciją, kad pasiektų orgazmą. Tačiau tai nereiškia, kad neturi tyrinėti jos kūno ir ieškoti ypatingų susijaudinimą keliančių mygtukų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų