• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paryžiuje yra apie pusantro tūkstančio viešbučių. Šį kartą papasakosim apie pigų, tvarkingą ir puikioje vietoje įsikūrusį „Hôtel Les Chansonniers“, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Hôtel Les Chansonniers“ (adresas: 113 Boulevard De Ménilmontant, 11. Bastille – République). Iki viešbučio galima nuvykti 2 numerio metro, stotelė Menilmontant, kryptis Nation. Chansonniers įsikūręs plačioje jaukioje gatvėje, prie pat metro stotelės, nereikia klaidžioti skersgatviais.

REKLAMA

Viešbutis įsikūręs sename pastate, todėl nenustebsite pamatę prancūziška dvasia alsuojantį interjerą. Registratūra viešbučio pirmame aukšte esančioje kavinėje. Vakarais skamba gyva muzika. Darbuotojai sunkiai bendrauja anglų kalba, tačiau yra labai paslaugūs ir stengiasi padėti, jei ko reikia.

Šis viešbutis įsikūręs vos už 210 metrų nuo Menilmontant metro stoties ir už 270 metrų nuo Editos Piaf muziejaus, už 100 metrų nuo Per Lašezo kapinių. Iki Biut Šomono parko, iš kurio atsiveria viso Paryžiaus vaizdas, nueisite per 15 minučių.

REKLAMA
REKLAMA

„Chansonniers“ kambariuose yra televizoriai ir šaldytuvai (ne visuose). Daugumoje numerių įrengti vonios kambariai, dalyje kurių rasite sūkurines vonias.

Kambaryje, kuriame apsistojoje, (antrame aukšte, koridoriaus gale, dešinėje) buvo mini vonios kambarėlis – už sienelės įrengta kriauklė, veidrodis, bidė (bendras erdvus tualetas koridoriaus gale, bendri dušai trečiame aukšte). Beje, švara šis viešbutis skųstis tikrai negali. Lovos kambaryje buvo gan plačios, čiužiniai patogūs. Registratūroje paprašėme virdulio, davė visam viešnagės laikui (viešėjome 3 naktis, kaina asmeniui dviviečiame kambaryje – 75 eurai už visas 3 naktis).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kambaryje iš gatvės triukšmo nesigirdi (langai su apsauginėmis žaliuzėmis), nors vos išėję, pateksite į turgelį, prie pat yra labai skanių bandelių krautuvėlė, daug kavinių, restoranėlių, maisto parduotuvės.

Viešbučio registratūra dirba visą parą, o bendrose patalpose veikia nemokamas belaidis internetas. Nesinaudojome, todėl negaliu pasakyti, ar geras jis ar nelabai. Beje, viešbutyje nėra lifto.

„Chansonniers“ – geras pasirinkimas tiems, kurie kelionės metu grįžta į viešbutį miegoti ir nenori leisti jame labai daug laiko.

P.S. Viešbučio kavinėje radome krūvas lankstinukų, žemėlapių su Paryžiaus lankytinomis vietomis ir kita informacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų