REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Manoma, kad mergaitę iš darželio išsivedęs senolis iš tikro galėjo supainioti vaikus, o ne siekti piktų kėslų.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 14.54) Penktadienio popietę iš Kauno areštinės paleistas kaunietis L.V., kuris  trečiadienį iš vaikų darželio išsivedė penkiametę. Vos pamatęs žurnalistus, vyriškis spruko kiek kojos kabina.

REKLAMA

Jis jokių daiktų su savimi neturėjo. Pasak pareigūnų,  L.V. skirta kardomoji priemonė registruotis policijoje, iš jo atimti dokumentai. Kol vyksta ikiteisminis tyrimas, jam reikės dar kelis kartus atvykti į apklausas.

(Papildyta 10.40) Kauno prokurorai nutarė paleisti iš areštinės penkiametę pagrobusį 70 metų vyrą. Pareigūnai pateikė senoliui įtarimus dėl vaiko pagrobimo, popietę jis turi būti paleistas

Policija praneša, kad penktadienį Kauno prokurorai nutarė skirti  įtariamajam L.V. kardomąją priemonę – pasižadėjimą neišvykti. Šiuo metu vyriškis yra areštinėje ir turi būti išleistas iki vakaro.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno policijos atstovai teigė, kad prokuratūra nusprendė, jog įvyko nesusipratimas ir neblaivus vyriškis iš darželio paėmė ne tą mergaitę.

Pirminiais duomenimis, apklausiamas L.V. teigė supainiojęs vaikus, kai pažįstami paprašė iš vaikų darželio paimti mergaitę vardu Emilė.

Kai neblaivus pagyvenęs vyras atėjo į darželį, auklėtojos nesuko sau galvos ir leido jam išsivesti mergaitę vardu Kamilė.

L.V. nuvažiavo į savo butą, kur tuo metu buvo dar kelios moterys.

Mergaitės pasigedo mama, kai atėjusi į vaikų darželį, nerado savo dukters, o auklėtoja paaiškino, jog ją išsivedė senelis. Kai moteris paaiškino neturinti tėvo, policija suskubo ieškoti mažametės. Didelės policijos pajėgos šukavo Vilijampolės rajoną. Tik apie 21 val. sulaukta skambučio. Moteris teigė, jog mergaitė yra viename Viljampolės daugiabučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai policijos pareigūnai ten įsiveržė, penkiametė sėdėjo vyriškiui ant rankų. Ji buvo išvargusi.

Pamatęs pareigūnus, L.V. spruko iš buto ir buvo sulaikytas gatvėje.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vaiko pagrobimo. Už šį nusikaltimą numatytas areštas arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Taip pat skaitykite:

Pareigūnai rado pagrobtą mergaitę

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų