• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Nesėkmė, olimpiada baigėsi. Ieškoti priežasčių per vėlu“, – interviu po rungtynių su Rusija pradžioje sunkiai žodžius rinko svarbiausioje olimpiados dvikovoje šešėlyje buvęs Lietuvos rinktinės lyderis Linas Kleiza.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, kad nepavyko sužaisti, kaip norėjome. Prisiimu daug kaltės. Man nesisekė, rusai gerai gynėsi, bet vis tiek galėjau geriau sužaisti“, – pripažino vos 4 taškus pelnęs puolėjas.

REKLAMA

„Vedlių prieš rusus netrūko, daug kas žaidė gerai. Antroje pusėje buvo žmonių, kurie tempė komandą. Vis dėlto žaidėme prieš gerą rinktinę, pernelyg daug rungtyniavome du prieš du, o jie gerai su tuo tvarkėsi. Kai pataikėme tritaškius, prisivijome, bet toks jau buvo mūsų žaidimas visą olimpiadą. Manau, kad gavome tai, ko nusipelnėme. Visi mus žaidynėse nugalėję varžovai už mus žaidė geriau, nedemonstravome stabilaus žaidimo. Rusai su pakankamai paprastu gynybos planu mus išjungė“, – tvirtino L.Kleiza.

REKLAMA
REKLAMA

Galbūt pritrūko taktinės įvairovės? „Su taktine įvairove viskas buvo gerai. Paprasčiausiai kažkas nesusiklijavo, kažko trūko“, – pridūrė L.Kleiza.

Paklaustas, ar mūsiškių užimta 5–8 vieta atspindi realų rinktinės pajėgumą, L.Kleiza sakė: „Kaip ir sakiau, gavome, ko nusipelnėme. Manau, kad 5–8 vietos atspindi mūsų pajėgumą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų