REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos vyrų krepšinio rinktinės nesėkmė paskutinėse Londono olimpinių žaidynių B grupės rungtynėse Brazilijai dar labiau paskatino kalbas apie galimą tyčinį ispanų pralaimėjimą su tikslu išvengti JAV nacionalinės komandos olimpiados pusfinalyje.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau 25 taškus pelnęs ispanų lyderis Pau Gasolis tikino esą Ispanija tikrai nesirinko priešininkų.

REKLAMA

„Ši komanda niekada nežaidžia dėl pralaimėjimo ir nespekuliuoja rezultatais. Mes esame daug pasiekusi čempionų komanda ir tokių dalykų nedarome“, - kritikos strėles bandė atremti patyręs aukštaūgis.

Pasak P.Gasolio, brazilai geru žaidimu, o ne ispanų atlaidumu, užsitikrino pergalę ir antroji nesėkmė iš eilės kelia nerimą.

„Kaip paaiškintumėte keletą prastų kėlinių prieš Rusiją, paskutinį kėlinį su Didžiąja Britanija, pirmą ketvirtį su Kinija? Visa tai ne atsitiktinumas ir tai mane neramina. Prasideda lemiamas turnyro etapas, todėl metas taisyti klaidas. Problema tame, kad pilnai nesusikoncentruojame. Bet juk negalime laimėti vien tik talentu“, - pasakojo P.Gasolis.

Apie būsimą ketvirtfinalį P.Gasolis sakė: „Ar žaistume su Argentina, ar su Prancūzija, bus labai sunku. Kai žaidžiame taip, kaip dabar, mus gali įveikti bet kas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų