REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balsas.lt studijoje vieši garsus fenotipologas Markas Lučinas. Estijoje gyvenantis M. Lučinas yra dviejų unikalių sistemų autorius. Viena iš jų – fenotipologija. Tai potencialių žmogaus charakterio bruožų, savybių ir galimybių nustatymo sistema, paremta išvaizda.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje viešintį specialistą paprašėme pažvelgti į kai kurių Lietuvos politinių partijų lyderių ir kitų žinomų žmonių nuotraukas ir pasidalyti mintimis, kurie iš jų – Seimo pirmininkė Irena Degutienė, ministras pirmininkas Andrius Kubilius, Vilniaus meras Artūras Zuokas, Darbo partijos lyderis europarlamentaras Viktoras Uspaskich, nušalintasis prezidentas europarlamentaras Rolandas Paksas – galėtų sudaryti darnią komandą, kuri galėtų geriausiai atstovauti Lietuvos interesams bei vesti šalį į sėkmę.

REKLAMA

M. Lučinas: Lietuvą iš krizės ves trys vyrai ir moteris

Kas iš aptartų politikų geriausiai galėtų vesti šalį iš krizės? A. Kubilių atmeskime iš karto – nei atstovauti, nei ištraukti jis negali. R. Paksą taip pat. I. Degutienė taip pat negali. Aš manau, kad tai gali tik 3 žmonės, bet su sąlyga, kad vienas iš jų – Agnė. Ji būtų „automatininkė kulkosvaidininkė“, o du įdomūs variantai, kurie galėtų duoti daug naudos, kurie iš tikrųjų galėtų ką nors padaryti – tai Artūras ir Viktoras. Tačiau juos abu reikia kontroliuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Artūras labiau tiktų atstovavimo misijai. Mano manymu, jis labai tiktų būti europarlamente. Ir su Rusija jis galėtų normaliai bendrauti, padoriai, kutūringai ir subtiliai. O V. Uspaskichui reikėtų užkrauti būtent finansines, ekonomines problemas. Nebūtinai, kad jis pats „temptų“, bet kad skatintų. Ir prasidėtų procesas. Šie žmonės turi potencialo, „smegeninės“ jų geros, jie nori ką nors daryti. Beje, nė vieno iš jų išoriniai duomenys nerodo, kad būtų korumpuoti ar vagys. Žinoma, jie sieks patenkinti savo „tikslo siekimo interesus“, tačiau ketinimų grobti tik sau jie neturi. Jiems norisi žaisti, o tai labai vertinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar galima iš šių žmonių suformuoti komandą? Irenai patikime ūkinius ir socialinius reikalus, ji šiose srityse savo pasieks. Rolandui patikime švietimo sistemą ir laikome už apykaklės, kad jis gerai dirbtų kitiems padedant, Kubiliui patikime jūsų specialiąsias tarnybas, nes jos vis tiek nieko naudingo nedaro. Jis juos visus už apynasrio laikytų ir priverstų dirbti valstybės labui.

Agnei patikėtume vadovauti tai grupei, kuri diegs projektus, kuriuos sukurs, pavyzdžiui, jūsų parlamentas. O Artūrą ir Viktorą padarykime dviejų grupių, kurios parlamente generuos naujas idėjas, naujus sprendimus ir versle, ir politikoje, vadovais. Visuomenė juos kontroliuos ir per Kubilių laikys už pakarpos. Išeitų neblogas „žaidimas“ ir būtų pradėta ką nors daryti.

REKLAMA

Šį fenotipologo M. Lučino pasakojimą bei tai, ką jam apie kai kuriuos Lietuvos politikus ir visuomenės veikėjus  atskleidžia jų veido bruožai ir kur jie galėtų pasiekti didžiausios sėkmės – prašome žiūrėti siužete.

Taip pat skaitykite ir žiūrėkite:

Fenotipologas: I. Degutienė – geresnė verslininkė nei politikė, A. Kubilius – širdininkas

Veidų ekspertas: A. Zuokas – lošėjas, V. Uspaskichui – dievo duota charizma, R. Paksas – spermos donoras

Fenotipologas: J. Varkalai lemta būti politiku, o N. Venckienės silpnoji vieta – intelekto potencialas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų