• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiemet, 17-tus metus iš eilės Kėdainiuose vyko ledų šventė, surinkusi į miesto stadioną ne tik nuotaikingai nusiteikusius kėdainiečius, bet ir garbingus svečius iš visos Lietuvos, tarp jų – Lietuvos šou verslo ir politikos atstovai. Iš viso šventėje dalyvavo 90 tūkst. žmonių, todėl galima teigti, kad tai bene didžiausia ir daugiausiai žmonių surenkanti šventė Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kasmetinės tradicinės šventės vinis – ledų lietus. Šiemet malūnsparnis du kartus pakilo virš stadiono ir iš viso išmetė į orą 60 tūkst. „porcijų ledų“ (kuponų ledams gauti). Kėdainiškiai šiam lietui buvo pasiruošę iš anksto – su savimi jie atsinešė specialius skėčius, kuriuos laikė apvertę tuo metu, kai lijo ledais, tokiu būdu jiems pavyko „pagauti“ daugiau ledų porcijų.

REKLAMA

Šventės proga buvo surengtas koncertas, kuriame pasirodė šiuo metu populiariausi Lietuvos atlikėjai – Natalija Bunkė, grupė „Pop Ladies“, skandalingoji grupė „Sel“, taip pat ir jau klasika tapę Rojaus tūzai, Rytis Kupčinskas bei scenos grandas Rytis Cicinas. Ledų šventė taip pat priviliojo ir svečius iš kaimyninių šalių – scenoje spindėjo šiuo metu Lietuvos sceną bandanti užkariauti aksominio balso savininkė Veronika Gordijevskaja, taip pat energingas ir kraują stingdantus „Bajan Mix“ duetas, bei Rusijos vokalinis instrumentinis ansamblis „Samocvety“.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, atlikėja Natalija Zvonkė, kadaise kartu su renginio šeimininku Viktoru Uspaskich dainavusi per „Auksinių svogūnų“ apdovanojimus, dabar progai pasitaikius ir visiems svečiams matant grąžino politikui jam priklausantį „svogūną“, kurį jis tąkart pamiršo.

V. Uspaskich prisipažino, kad visur jo ieškojo, tiek ant lovos, tiek po lova, bet, deja, nerado.

Pop Ladies ir V. Uspaskich nuotr. Kėdainietis.lt Pop Ladies ir V. Uspaskich nuotr. Kėdainietis.lt

Veronika Gordijevskaja nuotr. Kėdainietis.lt Veronika Gordijevskaja nuotr. Kėdainietis.lt

Rytis Cicinas nuotr. Kėdainietis.lt Rytis Cicinas nuotr. Kėdainietis.lt

N. Zvonkė ir grupė nuotr. Kėdainietis.lt N. Zvonkė ir grupė nuotr. Kėdainietis.lt

Egidijus Dragūnas nuotr. Kėdainietis.lt Egidijus Dragūnas nuotr. Kėdainietis.lt

Su renginio svečiai bendravo, juokavo ir gera nuotaika dalinosi vedėjai Asta Stašaitytė-Masalskienė bei Gintaras Mikalauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 17-ta Ledų šventė Kėdainiuose nuotr. Kėdainietis.lt 17-ta Ledų šventė Kėdainiuose nuotr. Kėdainietis.lt

Šventę organizavęs politikas Viktoras Uspaskich su grupe „Samocvety“ atliko dainą, po kurios miestą nušvietė pritrenkiantis fejerverkų šou. Jie dangų papuošė 23 valandą. Pasak šventėje buvusių žmonių, fejerverkai kasmet vis įspūdingesni, sunku patikėti, kad jais organizatoriai vis dar sugeba  nustebinti visus susirinkusius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų