REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialdemokratams kyla abejonė, ar dviračių žygyje „sukdamas į dešinę“ Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius nepiktnaudžiauja savo tarnybine padėtimi, ar nepainioja tiesioginių Vyriausybės vadovo pareigų su rinkiminiais konservatorių lyderio tikslais.

REKLAMA
REKLAMA

Mokesčių mokėtojams, panašu, jog dvigubai teks sumokėti už konservatorių pradėtą rinkimų kampaniją. Priėmus įstatymų pataisas, jog partijos gali būti finansuojamos tik iš biudžeto ir turės verstis be juridinių asmenų paramos, konservatoriai nusprendė pasinaudoti savo lyderio tarnybine padėtimi ir pataupyti partijai iš biudžeto skirtas lėšas, teigiama Seimo Socialdemokratų frakcijos pranešime.

REKLAMA

„Premjero žygio smulkmenas, netgi gumbus ir mėlynes smulkiai aprašo ir parodo žiniasklaida, netgi nacionalinis transliuotojas, o tai nėra teisinga kitų rinkimų kampanijos dalyvių atžvilgiu, nes visi puikiai žino, kiek kainuoja sekundė televizijos eterio ar reklaminio ploto kvadratinis centimetras respublikinėje žiniasklaidoje“, - sakė Seimo Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnė Irena Šiaulienė.

Pasak jos, socialdemokratai svarsto galimybę kreiptis į Vyriausiąją rinkimų komisiją dėl tokios dešiniųjų pradėtos rinkimų akcijos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų