REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietuvos ryto“ krepšinio komandos puolėjui Vilmantui Diliui ir jo žmonai Guostei AbeciūnaiteiDilienei antradienio popietę gimė sūnus.

„Lietuvos ryto“ krepšinio komandos puolėjui Vilmantui Diliui ir jo žmonai Guostei AbeciūnaiteiDilienei antradienio popietę gimė sūnus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais susituokusiai porai tai – pirmasis vaikas. Laimingas tėčiu tapęs krepšininkas portalui Balsas.lt teigė, kad visi sveiki ir jaučiasi labai laimingi: „Viskas tvarkoj, tiesiog puikiai, vaikas sveria tris su puse kilogramo“, – džiaugėsi jaunu tėvu tapęs krepšininkas.

REKLAMA

Pasidomėjus, kokiu vardu šeima pavadins savo pirmagimį, V. Dilys teigė, kad šiuo metu vardas intensyviai renkamas iš kelių variantų: „Mums patinka Kipras, Nojus ir  Emilis. Dar nežinau, kurį vardą pasirinksime, tariamės dar su žmona, diskutuojam.“

Pasiteiravus, ar krepšininko karjeros laiptais kopiančiam vyrui sūnelį taip pat ateityje norėtųsi matyti krepšinio aikštelėje, vyras teigė, kad tikrai neturi tikslo užauginti būtent krepšininką: „Kuo norės, tuo ir bus, jau tikrai neversim kažkuo specialiai būti, kuo mes patys norėtumėm. Pats pasirinks“.

REKLAMA
REKLAMA

Svarbiausia – vaikas

V. Dilio žmona kaunietė G. Abeciūnaitė–Dilienė Lietuvoje žinoma kaip merginų grupės „Kitokios“ narė. Moteris ne kartą dalyvavo įvairiuose grožio projektuose, buvo „Olialia“ mergaitė. Nors nėštumo metu moteris jautėsi puikiai, karjerą scenoje dėl būsimo gimdymo teko pristabdyti.

Paklausus, kada dainininkė žada sugrįžti į sceną, vyras patikino, kad pati žmona nuspręs kaip jai pasielgti: „Kol kas nežinome, nes šiuo metu viskas tik aplink sūnelį sukasi, todėl kol kas negaliu pasakyti, kaip bus. Artimiausiu metu scenoje jos turbūt neišvysite, pati nuspręs kada sugrįžti, nes kol kas mes – švieži tėveliai, dar nieko taip toli negalvojam. Norės – grįš, nenorės – negrįš, pati nuspręs“ , – ateities nesiryžo prognozuoti krepšininkas.

„Lietuvos ryto“ krepšinio puolėjas dėl savo karjeros nesibaimina ir tikino, kad viską pavyks suderinti: „Bus sunkiau viską suderinti, bet teks“, – trumpai patikino.

V. Dilys (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)V. Dilys (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Guostė Abeciūnaitė (nuotr. Balsas.lt)Guostė Abeciūnaitė (nuotr. Balsas.lt)

Grupė „Kitokios“ (nuotr. Gamintojo)Guostė Abeciūnaitė (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų