REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keliaujantis po Lietuvą šalies premjeras Andrius Kubilius trečiadienį Panevėžio „Cido“ arenoje simboliškai palydėjo į Londono olimpiadą garsiausią šalies dviratininkę Simoną Krupeckaitę, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šalies ministras pirmininkas drauge su S. Krupeckaite dviračiu apsuko kelis treko ratus ir palinkėjo jai olimpinio aukso. Taip pat A. Kubilius patvirtino tapęs rudenį Panevėžyje vyksiančio Europos dviračių treko čempionato globėju.

REKLAMA

„Linkiu Simonai aukso Londone ir rudenį gimtajame treke Panevėžyje“, – sakė Lietuvos ministras pirmininkas. S. Krupeckaitė yra vienintelė Lietuvos atstovė Londono olimpiniame treke. Pasak specialistų, šiuo metu ji yra pasiekusi optimalią formą ir galima tikėtis olimpinių apdovanojimų.

„Sieksiu aukso“, – trumpai pasakė S. Krupeckaitė, paklausta apie savo planus olimpinėse žaidynėse. Savo ruožtu A. Kubilius, išbandęs olimpinių standartų Panevėžio treką, teigė, kad važiuoti buvo labai įdomu, tik posūkiuose šiek tiek nejauku.

REKLAMA
REKLAMA

„Tačiau trekas tikrai puikus ir neabejoju, kad rudenį čia vyks tikra dviračių sporto šventė“, – sakė čempionato globėju tapęs A.Kubilius.

Viename iš penkių geriausių pasaulyje Panevėžio treke Europos dviračių treko elito čempionatas vyks spalio 19–21 dienomis. Jame laukiama apie 250 pajėgiausių Senojo žemyno dviratininkų ir apie 600 svečių iš užsienio.

Andrius Kubilius (nuotr. Organizatorių)Andrius Kubilius (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų