REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Arsenal“ puolėjo Robino van Persie agentas Keesas Vosas neseniai susitiko su Turino „Juventus“ klubo vadovais ir atskleidė, kad jo klientas už savo paslaugas tikisi gauti 195 tūkstančių svarų savaitinę algą.

REKLAMA
REKLAMA

Tokia suma olandą paverstų vienu iš brangiausiai apmokamų žaidėjų pasaulyje.

28-erių futbolininką taip pat „medžioja“ turtingasis „Manchester City“ bei „Manchester United“. Žaidėjo nenori paleisti ir „Arsenal“ strategas Arsenas Wengeras, tačiau futbolininkas atmetė klubo „130 tūkstančių svarų per savaitę“ pasiūlymą.

REKLAMA

Palyginimui, „Manchester City“ savo žaidėjui Yaya Toure jau moka 225 tūkstančių svarų savaitinę algą, o „Manchester United“ ir Anglijos rinktinės žvaigždė Wayne`as Rooney gauna 200 tūkstančių.

„Van Persie yra vienas geriausių puolėjų pasaulyje, jei ne pats geriausias ir mano tikslas yra jį išlaikyti “Arsenal„ komandoje“, - olando situaciją komentavo A.Wengeras.

„Kanonieriai“ jau pasirašė sutartis su „Montpellier“ žvaigžde Olivieru Giroudu ir „Koln“ talismanu Lukasu Podolskiu, tačiau, išvykus R.Van Persie, bandytų prisivilioti ir Bilbao „Athletic“ ir Ispanijos rinktinės puolėją Fernando Llorentę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų