REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Baltic Clipper“ išplatino visus į Londono olimpines žaidynes Lietuvai skirtus bilietus. Iš viso mūsų šaliai pagal išankstinę kvotą buvo skirti 1244 bilietai, dar 80 komplektų po 5 bilietus - Lietuvos krepšinio rinktinei patekus į žaidynes, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį „Baltic Clipper“ iš įmonės LOCOG (Londono olimpinių žaidynių organizatoriaus) sulaukė paskutinių įsigytų bilietų. Gautus bilietus, kaip ir prieš savaitę pirmuosius pargabentus į Lietuvą, patikrino anstolis, kuris patvirtino jų skaičių pagal detalią kiekvieno bilieto informaciją, užpildė protokolą ir perdavė bendrovei.

REKLAMA

Šią savaitę šeimininkus pasieks visi Lietuvos sirgaliams ir sporto organizacijoms skirti bilietai.

Sirgaliai, pasiryžę vykti į olimpines žaidynes Londone, dar turi galimybę įsigyti bilietų organizatoriaus oficialioje svetainėje www.london2012.com . Šiuo metu prekyboje galima rasti bilietų į atidarymo ir uždarymo ceremonijas, tam tikras krepšinio varžybas, boksą, rankinį, buriavimą ir kt. LOCOG bilietų sistema atvira visam pasauliui, todėl bilietų pasirinkimas ir pasiūla nuolat kinta bei priklauso nuo perkančiųjų aktyvumo.

REKLAMA
REKLAMA

„Organizatoriai LOCOG dar turi bilietų, dauguma brangesnės kategorijos, kurie platinami tik tiesiogiai. Lyginant su Pekino olimpinėmis žaidynėmis bilietų kainos išaugusios kelis kartus“, - sako „Baltic Clipper“ projektų vadovė Daiva Anciūnaitė.

Pagal išankstinę bilietų kvotą Lietuvos rinkai buvo skirti 1244 bilietai. 1116 bilietų buvo paskirstyti ir parduoti jau 2011 m. pradžioje sporto organizacijų atstovams, tvirtinant Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui, 128 bilietai parduoti Lietuvos sirgaliams per „Baltic Clipper“. Krepšinio rinktinei patekus į žaidynes, Lietuvai buvo skirti papildomi 80 bilietų komplektų į atrankines grupės rungtynes. 1 bilietų komplektas susideda iš penkių bilietų į grupės varžybas, kuriose rungtyniauja Lietuvos rinktinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų