REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prie vis gausėjančio LNK šokių projekto dalyvių būrio prisijungė dainininkas, grupės „Kastaneda“ narys Donatas Baumila – Dūnis.

Prie vis gausėjančio LNK šokių projekto dalyvių būrio prisijungė dainininkas, grupės „Kastaneda“ narys Donatas Baumila – Dūnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Baumilų šeimoje kelią į televizijos šokių projektus pirmas praskynė Donato brolis Vaidas. Prieš penkerius metus jis dalyvavo LNK šokių projekte „Šok su žvaigžde!“. Tačiau Donatas sako, kad dėl dalyvavimo TV šou „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ jis neklausė brolio patarimo.

REKLAMA

„Tariausi tik su žmona. Tai – daug laiko reikalaujantis projektas, o auginame mažą vaiką, žmona dirba. Dienotvarkė įtempta. Abu pakalbėję sutarėme, kad rasime laiko. Motyvas vienas – aš noriu šokti“, - sako Donatas.

Ar žmona nebijo, kad jos vyrui galvą susuks kokia graži šokėja? „Sutinku, kad šokis - tai intymu ir tarp partnerių gali atsirasti aistra. Bet svarbiausia susitvarkyti su savimi.  Viskas priklauso nuo požiūrio. Man šokis – sunkus darbas, o moteris šalia – partnerė, siekianti bendrų tikslų“.

REKLAMA
REKLAMA

Į šokių aikštelę Donatas grįžta po 22 metų. Mat vaikystėje, kaip visi kiti vaikai, ieškojo savęs pačiuose įvairiausiuose būreliuose.

„Vėl atsirado didelis noras šokti. Noras laimėti. Juk neįmanoma be azarto dalyvauti šokių projekte, be azarto – ir pasirodymai būtų daug silpnesni“, - sako Dūnis.

Savo dukrą auginantį tėvą Spauda jau praminė supertėčiu. Ar jis bus ir superšokėjas?

„Visose srityse, kurių imuosi, noriu būti super. Galiu pažadėti – stengsiuos“, - juokiasi dainininkas.

Atsinaujinančiame LNK projekte „Kviečiu šokti“, kuris šį sezoną dedikuoja aistrai, be Dūnio ant LNK parketo suksis dainininkai Merūnas Vitulskis, Katažina, Liepa, Ingrida Kazlauskaitė, irkluotojas Mindaugas Griškonis, seksualioji „Playboy“ žvaigždė, Mariaus Jampolskio sužadėtinė Renata Uzialkaitė, aktoriai Aušra Štukytė, Mantas Stonkus, prodiuserė Jurgita Anusauskienė ir šokėja Kristina Navickaitė – Tina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų