REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunos merginos, kurios internete skelbia savo atviras nuotraukas, smarkiai rizikuoja papulti į maniakų pinkles. Tačiau, kaip rodo tyrimai, dalis merginų taip sąmoningai ieško nuotykių.

REKLAMA
REKLAMA

Cincinačio universiteto akademikė Jennie Noll nerekomenduoja paauglėms savo profilyje skelbti provokuojančių fotografijų. Kaip pranešame leidinyje „HealthDay“, kuo atviresnės yra visiems neribotai demonstruojamos nuotraukos, tuo dažniau jų autorės susitinka su gerbėjais iš interneto. JAV ši problema pasiekė tokį lygį, kad specialistai ketina ją spęsti pasitelkdami merginų tėvus.

REKLAMA

Savo tyrimui mokslininkai atsitiktinai pasirinko 173 merginas, kurių amžius svyruoja nuo 14 iki 17 metų. Tada paprašė, kad merginos atrinktų ir paskelbtų internete vieną geriausiai jas apibūdinančią nuotrauką. Vėliaus šias nuotraukas apžiūrėjo ekspertų komanda, kuri kiekvienai fotografijai paskyrė atitinkamą balą pagal tai, ar nuotrauka yra provokuojanti, ar konservatyvi. Galiausiai merginos atsakė į anketos apie savo asmeninį gyvenimą klausimus.

Paaiškėjo, kad apie 40 proc. merginų gaudavo pasiūlymus susitikti, o 26 proc. iš jų sutikdavo. Ir, žinoma, kuo atviresnę nuotrauką mergina paskelbdavo, tuo daugiau pasiūlymų susitikti ji sulaukdavo ir, atitinkamai, tuo dažniau juos priimdavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų