REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol kas didžiausias ir skandalingiausias vasaros futbolo transferas priklauso „Milan“ klubo. Italų ekipos savininkas Silvio Berlusconi italų spaudai pareiškė, kad jis pardavė du pagrindinės sudėties žaidėjus gynėją iš Brazilijos Thiago Silvą ir švedų puolėją Zlataną Ibrahimovičių prancūzų „Paris Saint - Germain“ ekipai.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, aš pardaviau abu žaidėjus prancūzams. Šis sandoris padės “Milan„ ekipai sutaupyti apie  150 milijonų eurų per ateinančius du metus“, - italų spauda cituoja S.Berlusconį. Anglų „The Guardian“ patvirtina S.Berlusconi žodžius.

REKLAMA

Anksčiau buvo teigiama, kad PSG už du žaidėjus siūlo 65 milijonų eurų perėjimo mokestį.

2011/2012 metų sezone Z.Ibrahimovičius „Serie A“ čempionate įmušė 28 įvarčius. Trisdešimtmetis švedas Milane praleido du sezonus. Į „Milan“  jis atvyko iš „Barcelona“ klubo.

T.Silva prieš porą savaičių su „Milan“ klubu buvo pasirašęs s sutartį iki 2017 metų. Dabar aiškėja, kad čia tik buvo S. Berlusconi triukas, kaip atlikti gerą sandorį „Milan“ klubui.

REKLAMA
REKLAMA

PSG ekipa, vadovaujama buvusio „Milan“ trenerio Carlo Ancelotti praėjusią savaitę įsigijo iš „Napoli“ ekipos puolėją Ezequielį Lavezzi ir gerokai sustiprino puolimo grandį.

Dar du nauji žaidėjai PSG klubą kilstels į geriausių Europos futbolo klubų elitą ir prancūzų ekipa galės realiai tapti pretendente laimėti UEFA Čempionų lygos taurę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų