REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visureigis „Jeep Grand Cherokee“ neatliko švedų leidinio „Teknikens Varld“ bandytojų sukurtos staigiai atsiradusios kliūties apvažiavimo programos, plačiau žinomos kaip „briedžio testas“ – 63,5 kilometrų per valandą greičiu važiuojnatis visureigis apvažiuojant kliūtį pavojingai atsistojo ant dviejų ratų ir tik aukštos kvalifikacijos vairuotojo dėka neapvirto.

REKLAMA
REKLAMA

Švedų leidinys „Teknikens Varld“ – tituluotas „briedžio testų“ specialistas tokius bandymus atlieka nuo 70-ųjų praėjusio amžiaus metų. Būtent „Teknikens Varld“ 1997 metais paskelbė apie tik ką pasirodžiusio „Mercedes-Benz A-class“ polinkį verstis kūliais. Tuomet vokiečiai laikinai nutraukė „A-class“ gamybą, patobulino pakabą ir aprūpino automobilį ESP sistema.

REKLAMA

„Jeep Grand Cherokee“ neišlaikė „briedžio testo“. (nuotr. Organizatorių)„Jeep Grand Cherokee“ neišlaikė „briedžio testo“. (nuotr. Organizatorių)

„Chrysler“ koncernas komentuodamas švedų testo rezultatus paskelbė, kad automobilis buvo perkrautas. Tuo tarpu švedai tikina, kad visureigyje buvo 5 žmonės ir keli balasto maišai bagažinėje imituojantys lagaminus. Tiesa, „Chrysler“ teigia, kad jau dabar nagrinėja švedų pastabas dėl automobilio saugumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų