REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus apygardos teismas atmetė buvusių banko „Snoras“  vadovu prašymus panaikinti žemesnės instancijos teismo skirtą kardomąją priemonę – suėmimą.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį Vilniaus apygardos teismas atmetė buvusių banko „Snoras“ vadovų Raimondo Baranausko ir Vladimiro Antonovo, kurie kaltinami pasisavinę didelės vertės turto,  advokatų Gyčio Kaminsko ir Irmanto Dobilo prašymus panaikinti Vilniaus 2-osios apylinkės teismo skirtą kardomąją priemonę – suėmimą.

REKLAMA

Neskundžiamoje teismo nutartyje skelbiama, jog suėmimas skirtas nepažeidžiant Baudžiamojo proceso kodekso nustatytų normų.

Šiuo metu Anglijoje esantys įtariamieji nenori vykti į Lietuvą, kur būtų iškarto suimti.

Vilniaus apygardos teismas jau ne pirmą kartą atmeta R. Baranausko ir V. Antonovo skundus.

Gruodį teismas taip pat atmetė skundus dėl neva tai nepagrįsto suėmimo teigdamas, jog R. Baranauskas ir V. Antonovas gali slapstytis ir veikti liudytojus.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų lapkritį Generalinė prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl banko „Snoras“ vadovų veiksmų galimai apgaulingai tvarkant apskaitą, apkaltino dokumentų klastojimu, piktnaudžiavimu. didelės vertės turto iššvaistymu ir pinigų plovimu.

R. Baranauskas kaltintas  ir dėl  piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi.

Pareigūnai nespėjo jų sulaikyti, nes R. Baranauskas išvyko į savo vilą Londone, o Rusijos pilietis, kurio, anot teismo, Lietuvoje nesieja jokie socialiniai ryšiai, jau ten gyveno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų