• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moterys patvirtins – kaip tik reikia užsiimti namų ruoša, vyrukai per kelias akimirkas sugalvoja ką jie gali veikti ir be ruošos: paskambino draugas, prasidėjo futbolas, nėra nuotaikos. Tačiau kartais šie pasiteisinimai suerzina tiek, kad norisi pykti ir rėkti.

REKLAMA
REKLAMA

Tad jei nori prikalbinti vyrą dirbti kartu su tavimi, tau tikrai pravers šie patarimai:

Rodyk pavyzdį. Akivaizdžiai prie vyro pradėk tampyti pačius sunkiausius bute esančius daiktus, kad šis susiprastų, kad darai tą, kas priklauso jam. Net ir labiausiai nenorėdamas, jis tikrai pasielgs džentelmeniškai ir tau padės.

REKLAMA

Susitark. Papirk vyrą maloniu pažadu: „Brangusis, jei padėsi sutvarkyti balkoną, vakare galėsite suvalgyti tavo mėgstamo pyrago.“ Jei tavo vyras tikra saldumynų mėgėjas, tai balkonas bus sutvarkytas per kelias akimirkas.

Manipuliuok. Jis drybso ant sofutės, o tu siurbi jau trečią kambarį? Nieko nelaukdama išjunk siurblį ir pradėk savo vyrui pasakoti apie savo geriausios draugės vyrą, kuris su malonumu tvarko namus, išveda šunį pasivaikščioti, nugeni medelius sode ir pasirūpina automobiliu. Ar teko girdėti, kad geras pavyzdys – užkrečiantis?

REKLAMA
REKLAMA

Pasiūlyk savo draugiją. Aukso vertės patarimas – už namų tvarkymą ir pagalbą namuose, tu su savo vyru ir geriausiais jo draugais šeštadienio vakarą žiūrėsi futbolą arba keliausi į jo mėgstamą stovyklavietę (kad ir kaip to nenori).

Pasitelk į pagalbą savo iškalbą, meilumą, gudrumą ir seksualumą ir be vargo pasieksi pačių geriausių rezultatų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų