• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

VšĮ „Sveikas miestas“ kviečia visus vilniečius bei miesto svečius atvykti liepos 3-4 dienomis prie Baltojo tilto ir drauge su visais stebėti „Lietuvos ryto“ televizijos tiesiogines krepšinio varžybų transliacijas bei aktyviai leisti laiką specialioje fanų zonoje.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį (liepos 3 d.) krepšinio aistruoliai turės galimybę tiesiogiai stebėti FIBA U17 pasaulio jaunių krepšinio čempionato Lietuvos ir Kroatijos komandų varžybas. Vėliau krepšinio fanų laukia Olimpinio vyrų krepšinio atrankos turnyro tiesioginės transliacijos iš Venesualos, kur 21 val. susitinka Makedonijos ir Naujosios Zelandijos komandos. Praėjus pusvalandžiui po vidurnakčio visi drauge stebėsime Jordanijos ir Puerto Riko komandų kovą ir sulaukę 3 val. ryto su nekantrumu lauksime Lietuvos ir Venesuelos krepšininkų dvikovos.

REKLAMA

Tiesioginių transliacijų metu atvykusieji prie Baltojo tilto galės savo jėgas išbandyti ir mesti iššūkį krepšinio 1x1 varžybose pačiam Lietuvos 1x1 krepšinio čempionui Dainiui Novickui. Taip pat aktyvieji fanai galės dalyvauti baudų, tritaškių mėtimo, konkursuose, įvairiose estafetėse. Krepšinio sirgaliai galės patys išbandyti ir „Slamball“ – krepšinį kitaip. Taip pat Bus renkami geriausieji ir apdovanojami specialiais prizais.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį vakare krepšinio entuziastai bus taipogi laukiami prie Baltojo tilto, fanų zonoje stebint 18.10 val. FIBA pasaulio jaunių (iki 17 m.) krepšinio čempionato Lietuvos ir Argentinos komandų varžybas bei Olimpinį vyrų krepšinio atrankos turnyrą, kuris. liepos 4 d. 21 val. prasidės Dominikos Respublikos ir Rusijos komandų varžybomis. Ir jau 00.30 val. visi vieningai, skambiais šūksniais „sirgsime“ už Lietuvos krepšininkus, kurie savo jėgas išbandys prieš Nigerijos komandą. Ištvermingiausieji galės taip pat 3 val. ryto žiūrėti ir Puerto Riko – Graikijos komandų kovą.

Ir antrąją krepšinio tiesioginių transliacijų dieną krepšinio sirgalių prie Baltojo tilto laukia krepšinio žaidimai bei kitos atrakcijos ir specialūs prizai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų