REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visą Lietuvą apvažiavęs ir žaismingas mankštas virš 30-ies miestų surengęs TAFISA žaidynių simbolis Šauliukas sulaukė ne tik didelio susidomėjimo, bet ir klausimų, kodėl tiek daug sportuojant ir mankštinantis  jis esąs toks liesas – nei bicepsų, nei tricepsų.

REKLAMA
REKLAMA

„Šauliukas išties labai aktyviai ir sportiškai leidžia laiką, teigiama pranešime spaudai. „Parkuok kitaip“ vedė mankštas, Azijos dienų metu dalyvavo Tai Či mankštose, buvo vienas aktyviausių sirgalių MTB (kalnų dviračių) taip pat „Vilnius Challenge“ varžybose.“ – pasakoja VšĮ „Sveikas miestas“ direktorius Mantas Paulauskas.

REKLAMA

Šauliukas šių renginių dalyvius kvietė atvykti į 5-ąsias TAFISA pasaulio sporto visiems žaidynes, kurios vyks liepos 5-11 dienomis Šiaulių regione.

Žaidynės jau ant nosies, Šauliuko laukia intensyvus darbas jų metu. Visą savaitę vyks gausybė sporto ir kultūros renginių, kuriuose Šauliukas turės dalyvauti. Todėl pasiūlėme jam pasitarti su stipriausiu žmogumi pasaulyje, Žydrūnu Savicku, kaip sustiprinti raumenis ir neprarasti jėgų taip intensyviai dirbant.“ – sako M. Paulauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimo ir treniruotės organizatoriai neatskleidė, kokius konkrečius pratimus Šauliukui atlikti pasiūlė garsusis sportininkas, nes visi, atvykę į žaidynės Šiauliuose to paklausti galės paties Šauliuko.

Paslaptingas išliko ir Žydrūnas Savickas. “Šauliukas sportuoja gerai. Su laiku bus ir rezultatai. Kviečiu visus taip pat sportuoti, aktyviai leisti laiką bei atvykti į TAFISA žaidynes Šiauliuose.“ – sakė stipruolis.

TAFISA žaidynės – pagrindinis pasaulio neprofesionalaus sporto renginys, vykstantis kas ketverius metus skirtinguose pasaulio žemynuose. Tai savotiška neprofesionalių sportininkių olimpiada.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žaidynės vyks liepos 5-11 dienomis, jose ketina dalyvauti virš 5000 neprofesionalių sportininkų iš 53 pasaulio šalių. Žaidynių programoje numatyti 50 pasaulio šalių nacionaliniai pasirodymai, vyks 41 sporto renginys, trys sporto čempionatai. Gausi kultūros programa, kurioje – 23 renginiai.

TAFISA sportas visiems žaidynės vyksta kas ketverius metus. Dėl teisės surengti pasaulinę sporto entuziastų šventę Šiauliai konkuravo su tokiais miestais, kaip Kvala Lumpūru (Malaizija) bei San Paulu (Brazilija). TAFISA – Tarptautinė sporto visiems asociacija (The Association For International Sport for All) buvo įkurta 1991 metais Bordo (Prancūzija). Jos sudėtyje yra per 180 narių, remiančių ir prijaučiančių sporto visiems

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų