REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vanduo - labiausiai paplitęs junginys žemėje, kurį žmonija vartoja įvairiausioms savo reikmėms patenkinti. Pirmiausia jis reikalingas mūsų organizmui kaip svarbiausias elementas gyvybei palaikyti, o taip pat daugelis turbūt jau neįsivaizduoja ryto be prabudinančios dušo srovės. Juk kol kas vanduo yra vienintelis žmonijai žinomas nusiprausimo būdas... Tačiau ar kada pagalvojote, kad ateityje bus galima tai padaryti be vandens ir išlikti tokiems pat gaiviems ir patenkintiems kaip po mums įprasto prausimosi ritualo?

REKLAMA
REKLAMA

Studentas Ludwick Marishane, gyvenantis Pietų Afrikoje, išrado drėgną dušo gelį, kuriuo praustis galima nenaudojant vandens. Produktas, įtrintas į odą, ne tik skleidžia malonų kvapą ir palaiko reikalingą odos drėgmės būklę bet taip pat išnaikina 99.9 procentus bakterijų, dėl kurių sukeliamų ligų miršta didžioji dalis skurstančių valstybių gyventojų.

Naująjį išradimą vaikinas ketina paleisti į rinką ir pardavinėti tiek vietinei savo kaimo bendruomenei už 0.50 JAV dolerių, tiek valstybinėms ir individualioms įmonėms (viešbučiams, oro uostų bendrovėms) už brangesnę – 1.50 JAV dolerių - kainą. Taip pat svarbu paminėti, jog Ludvick Marishane pradėdamas kurti savo verslo planą ir atlikdamas mokslinius tyrimus apie dušo gelio sudedamąsias dalis nenaudojo kompiuterio, o viską atliko savo išmaniojo telefono pagalba!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų