REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lavoriškių punkte dirbę pasieniečiai sulaikė automobiliu įtartinai manevravusį girtą baltarusį, vykusį į savo šalį. Įpykęs arogantiškai besielgęs užsienietis už tai pasieniečius „atleido“ iš darbo ir grasino juos paskųsiąs ministrui.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečiai prie įvažiavimo į Lavoriškių punktą pastebėjo įtartinai manevruojantį automobilį BMW. Jo vairuotojas aplenkė kitus eilėje įvažiuoti į punktą laukusius automobilius, priešinga eismo juosta privažiavo prie pakeliamojo užtvaro, pavažiavo atgal, tada vėl į priekį ir vėl pajudėjo atbulas.

REKLAMA

Šiuos manevrus per vaizdo stebėjimo kameras matę pasieniečiai priėjo prie prabangaus BMW baltarusiškais numeriais norėdami išsiaiškinti tokio keisto vairuotojo elgesio priežastis. Vos pažvelgę į prie vairo sėdėjusį vyrą, 42-ejų Baltarusijos pilietį, VSAT pareigūnai suprato, kad jis neblaivus. Nuo vairuotojo sklido ir alkoholio tvaikas.

Į savo šalį susiruošęs baltarusis su jį sulaikiusiais pasieniečiais elgėsi arogantiškai – pabrėždamas esąs verslininkas ir energingai gestikuliuodamas rankomis jis VSAT pareigūnus „atleido“ iš darbo, taip pat pagrasino apie įvykį pranešiąs ministrui. Tiesa, Lavoriškių pasieniečiai nepasidomėjo, kurios šalies – Lietuvos ar Baltarusijos - ministro nemalonė jiems gresia.

Po valandos į punktą atvyko Vilniaus rajono policijos pareigūnai, kurie sulaikytam vairuotojui nustatė 2,56 promilės girtumą. Pasieniečiai baltarusį ir jo vairuotą automobilį pardavė policininkams, kurie dėl šio įvykio atlieka tyrimą.

VSAT

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų