REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tyrimo komitetas perkvalifikavo Peterburgo metro darbuotojos užpuolimo bylą iš BK 116 straipsnio (užpuolimas) į 30, 105 straipsnius (bandymas nužudyti). Apie tai birželio 14 dieną pranešama svetainėje „RF tyrimo komiteto naujienos“.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl šios priežasties tyrimo komitetas perėmė bylą iš policijos. Tyrimą tęs Sankt Peterburgo Admiraliteto rajono tyrimo skyrius.

REKLAMA

Metro darbuotoja buvo užpulta „Spaskaja“ stotyje birželio 4 dieną. Pagyvenęs vyras, stipriai apsvaigęs nuo alkoholio, nustūmė moterį ant bėgių. Kitas keleivis padėjo jai užlipti ant perono iki traukinio atvykimo. Įtariamasis buvo iškart sulaikytas.

Kaip teigia agentūra „Rosbalt“, konflikto priežastis – metro darbuotojos bandymas padėti keleiviui. Jis atsišliejo į kabiną, kurioje buvo moteris. Ji pamanė, kad pagyvenusiam žmogui pasidarė bloga, ir pasisiūlė padėti. Atsakydamas į tai, vyras ją iškeikė. Po to darbuotoja vėl priėjo prie keleivio ir buvo nustumta ant bėgių.

Išsiblaivęs sulaikytasis negalėjo prisiminti savo poelgio. Kai jam buvo parodytas incidento vaizdo įrašas, jis gailėjosi dėl to, ką padarė.

Taip pat skaitykite:

Maskvoje vyras kontrolierę nustūmė ant metro važiuojamosios dalies

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų