REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo komisija, spręsianti dėl teisėjos Neringos Venckienės teisinės neliečiamybės, trečiadienį vyksiančiame posėdyje nutarė apsispręsti dėl paklausimų prokurorams ir kitoms institucijoms.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad vienas iš prašymų gali būti išreikalauti šių metų gegužės 17 d. įvykių vaizdo įrašą.

REKLAMA

„Manau, esminis klausimas yra prašymas išreikalauti 2012 metų gegužės 17 d. vaizdo įrašą. Ir nereikėtų tų klausimų ir komentarų, jeigu tas vaizdo įrašas būtų“, – per posėdžio pertrauką žurnalistams sakė N. Venckienė.

Seimo laikinosios tyrimo komisijos pirmininkas Evaldas Jurkevičius nesiėmė atsakyti, ar komisijai pavyks gauti vaizdo medžiagą.

„Jeigu tai ikiteisminio tyrimo medžiaga, tai mes neturėsime tokios teisės susipažinti su ja“, – žurnalistams sakė E. Jurkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį beveik tris valandas posėdžiavusi parlamentinė tyrimo komisija apsisprendė viename iš posėdžių dar pratęsti teisėjos N. Venckienės apklausą.

Seimo laikinoji tyrimo komisija dėl sutikimo teisėją N. Venckienę patraukti baudžiamojon atsakomybėn, suimti ar kitaip suvaržyti jos laisvę, posėdžiavo dalyvaujant visuomenės atstovams, žurnalistams.

Seimo komisijoje, spręsiančioje dėl teisėjos N. Venckienės teisinės neliečiamybės, dirba 12 Seimo narių. Jai pavesta iki šių metų birželio 20 d. atlikti tyrimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų