REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalis prisiekusių automobilistų kartais turbūt pamiršta, kad greta jų gyvena ir paprasti, technika ne itin besidomintys žmonės, kuriems riaumojančio „Lamborghini Murcielago LP-640“ variklio ne tik neskamba įspūdingai, bet ir sukelia pasipiktinimą, jei kažkas išdrįsta kelti sūkius miesto gatvėje. Vaizdas, kurį matote apačioje užfiksuotas vienoje judrioje Londono gatvėje, praeiviui su kamera paprašius superautomobilio vairuotojo pademonstruoti V12 variklio garsą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes mandagiai paprašėme automobilio savininko spustelėti akceleratorių, o įspūdingas garsas suerzino kažkokį pamišusį vyruką ir nedaug trūko, kad situacija taptų nevaldoma“, ‒ rašo vaizdo klipą į „YouTube.com“ archyvų portalą patalpinęs vartotojas. Ne juokais įsiuto ne tik minėtas jaunuolis, bet ir pagyvenusi moteris, kuri palinkusi prie vairuotojo piktai paklausė, kas toks jis manosi esąs.

Kaip praeiviai sureagavo į triukšmaujantį „Lamborghini“ galite pamatyti patys. Įspėjame, kad vaizdo klipe girdimi necenzūriniai žodžiai anglų kalba:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų