REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį vyrą balandžio 11 d. pajuokauti įkvėpė alkoholis. Apie 20.00 val. jis paskambino į policiją ir, prisistatęs svetima Tomo Rutkaus pavarde, melagingai iškvietė policijos pareigūnus, pranešdamas, kad jis Skaistgirio miestelyje mirtinai sumušė žmogų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau policijos pareigūnams M. Butkus prisipažino, kad nieko jis nesumušęs, tik tokiu drastišku pranešimu specialiosioms tarnyboms norėjęs pajuokauti. Na, o Administracinių teisės pažeidimų kodeksas tokių juokų nepripažįsta ir  už žinomai melagingą priešgaisrinės apsaugos, policijos, greitosios medicinos pagalbos ir kitų specialiųjų tarnybų iškvietimą numato baudą nuo trijų šimtų iki šešių šimtų litų arba administracinį areštą iki trisdešimties parų.

Joniškio rajono apylinkės teismas stikliuką pamėgusio M. Butkaus atsakomybę lengvinančių aplinkybių nenustatė. O jo atsakomybę sunkina tai, kad jis nuolat, būdamas neblaivus, daro administracinius teisės pažeidimus,  turi galiojančių administracinių nuobaudų, šiuo metu niekur nedirba. Taigi teismas pripažino vyrą kaltu dėl žinomai melagingo specialiųjų tarnybų iškvietimo ir  skyrė 15 parų administracinį areštą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų