REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, birželio 2 dieną, jau ketvirtus metus iš eilės Vilnių sudrebins komandinės ištvermės varžybosVilnius Challenge“. Varžybų metu, dalyviai mėgėjai savo pranašumą bandys įrodyti įveikdami beveik 40 km ilgio atkarpą. Elito sportininkams teks įveikti kone dvigubai daugiau – beveik 70 km, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Renginys kas metai sulaukia vis daugiau dėmesio. Šeštadienio varžybose dalyvauti užsiregistravo beveik 400 komandų iš Lietuvos ir dar dešimties pasaulio šalių. Labai smagu, kad renginys taip sparčiai populiarėja, varžybose dalyvauti ryžtasi ne tik profesionalai, tačiau ir vis daugiau mėgėjų sportininkų. Palyginus su kitomis pasaulio šalimis, kur vyksta panašios multisporto varžybos, esame lyderiai pagal dalyvių mėgėjų skaičių“ – sakė „Vilnius Challenge“ varžybų sumanytojas Vytenis Benetis.

REKLAMA

„Vilnius Challenge“ (nuotr. Organizatorių)„Vilnius Challenge“ (nuotr. Organizatorių)

„Vilnius Challenge“ varžybų dalyviams šeštadienį teks įveikti jau tradicinėmis tapusias orientavimosi, bėgimo, važiavimo dviračiu, irklavimo, plaukimo ir virvių rungtis. Taip pat, dalyvių lauks nauja – riedučių rungtis. Varžybų organizatoriai prognozuoja, kad mėgėjų grupėje nugalėtojų komanda finišą pasieks per maždaug 3 val. 50 min. Profesionalai – per maždaug 7 val. 50 min. Varžybų starto ir finišo vieta – Vilniaus Vingio parkas.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet „Vilnius Challenge“ varžybų organizatoriai pagalvojo ir apie žiūrovus – palaikyti dalyvių atėję žmonės, galės specialiuose „karštuose" taškuose stebėti įdomiausias varžybų akimirkas. Taip pat, ir patys nemokamai sudalyvauti  specialiai „Vilnius Challenge“ varžybų  žiūrovams įrengtoje „LABAS nuotykių parko“ kliūčių ir išbandymų trasoje.

„Vilnius Challenge“ (nuotr. Organizatorių)„Vilnius Challenge“ (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų